Livstal

Jag är besatt av Horoskop och Astrologi! Det är det bästa som finns, och jag tror på det.
Vad tycker du om Astrologi?
jag brukar följa mitt horoskop dag för dag, på 
www.ditthoroskop.nu gör det du också!



Livstalet sägs vara det viktigaste av alla numerologiska tal. Det är ett tal som präglar hela ditt liv och därför brukar även termen livsväg användas (Karaktärstal är också det samma som livstal).

Ofta känner en person till sin livsväg, medvetet eller omedvet då livet brukar vara mycket enklare att leva om man försöker leva efter sin livsväg. Livsvägen avslöjar var en person har sina största möjligheter, vilka egenskaper personen har och vilka talanger som personen bör ta till vara på. I de fall då livstalet känns främmande kan det bero på att andra tal (t ex det som erhålls med "nya systemet") påverkar i en annan riktning.

Alla personer har egenskaper från alla livstal men egenskaperna som indikeras av ett specifikt livstal är mycket starkare för de som faktiskt har det livstalet.

Innan ni läser så ÄR DETTA HELT SANT OM MIG verkligen allt!

Livsväg 1, den typiska ledargestalten:
Personer som har 1 som livstal är ofta mycket energiska och handlingskraftiga. Inte sällan är de även ambitiösa och bra på att fatta snabba beslut. En negativ egenskap som de har är deras otålighet och bristande självkritik.

Har du livstalet 1 så är du troligtvis en populär person som gärna är den som tar initiativ och startar nya projekt. De flesta uppfattar dig som en trygg och självsäker människa som är något av en ledartyp. Din koncentrationsförmåga är god och din något djärva och originella framtoning hjälper dig att nå dina mål i livet. Du är också mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.

Du kan ha svårt att känna dig tillfredsställd och vill hela tiden förbättra ditt liv. Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra, och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Du får försöka lära dig att andra människor kanske inte har lika mycket energi som du.


Här  kan du också se vad du har för livstal.
http://www.ditthoroskop.nu/se/livstal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback