.

Kommunikation är det viktigaste som finns i ett förhållande, förutom kärlek. Finns det ingen kommunikation finns det inget.  


Kommentarer
tajma säger:

sv: tack så mkt zerina för tipsen,, men asså allt det där med att äta hälsosamt och motionera, allt det gö jag och endå så fick jag celluliter,,, och eftersom jag tappat en del kilon så hänger min hud på hela kroppen, speciellt på armarna, och det är så jävla jobbigt! jag vet i fan vad ja kan göra åt det, jag vet inte hur det ska försvinna. men aja jag får väl bara fortsätta träna o.s.v!



hehe klaart att jag hör av mig om krämen funkar! puss =)<3

2009-04-04 | 01:00:25
Bloggadress: http://tajmaishere.blogg.se/
Anonym säger:

Jag tycker att du är en av de bästa tjejerna jag någonsin pratat med. Om jag fick önska så skulle jag önska att jag kunde vara med dig varje dag, och göra romantiska o roliga saker tillsammans. Helst av allt hade jag nu velat gå ut med dig på en fiiiiiiiiiiiiiiiiin restaurang o äta god mat, sen åka hem till OSS och mysa hela kvällen, ligga o kolla på tv, tända en massa doftljus, och prata om allt o inget...jag vill kunna höra dig andas, lukta på ditt hår och känna att det är du o jag...föralltid..de e så jag vill ha det.det enda som återstår för min del är att hoppas på att du vill detsamma som jag...

2009-04-04 | 21:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback