EN OMÖJLIG KÄRLEK

KAN KÄRLEK ÖVEVINNA ALLT?

Måste nog säga att detta 'r den bästa bok jag läst. för här finns allt! Kärlek,Tragedi,Drama,Spänning allllt det sammlat i en bok. kan inte bli bättre... boken är i sitt sätt lite humoristik okså men endå allvarlig. som gör det roligare å läsa.Boken börjar med att berätt om hur sashas liv var då hon var lite. då hon förlorade sin mor och hur hon växt upp med sin far.Hennes far startade ett Galleri som Sasha senare fick bygga upp..Sashas far. Gick rundor i galleriet med sin dotter som senare lärde sig allt och lite till om konstnärer och konsthandel. Boken går genom 2 generationer... För då Sasha växte upp med sin far och sedan då hon själv skapar sitt liv.. med sin man.,. och deras 2 barn.När Allt är som bäst och underbarast i livet för henne och hennes man så dör hennes första kärlek. Sasha saknar sin man. men hon känner en glädje och styrka i att ha fått tillbringa så många år av kärlek med honom. Att träffa en ny man är därför det sista Sasha trodde skulle kunna inträffa... Liam är en ung lovande konstnär. En stjärna som bara väntar på att födas. Men hans ansvarslösa och bohemiska livsstil har krossat hans äktenskap och han är hopplös på relationer. Liam satsar nu allt på att bli en av de största konstnärerna i modern tid. Att kärleken skulle komma att spela en så stor roll i sammanhanget kunde han aldrig ana... En dag möts Sasha och Liam (båda med intention att skapa konsthistoria). Och högst oväntat, inte minst med tanke på åldersskillnaden mellan dem, blir de omedelbart ­attraherade av varandra och en kärlek börjar spira. En kärlek så stark - men med så många hinder - att den ibland tycks helt omöjlig.  
                                         författare:Danielle steel

boken rekomenderas varmt!.. Älskar böcker då man inte vet vad som kommer hända. eller då man tror att man vet. vad som kommer hända men plötsiligt så händer det där oväntade.

Kommentarer
nermana säger:

heter boken 'en omöjlig kärlek'?

2009-01-13 | 12:24:07
Bloggadress: http://nermanatahirovic.blogg.se/
Anonym säger:

oh daniell steel är så bra! rekomenderar också Löftet med henne. SÅ BRA sen A thousand splendid suns är en skit bra bok den med!!!! :):))

2009-01-13 | 19:09:57
Zeriina säger:

Okej, tack för tipsen, ska låna dom imon =) om dom finns.

2009-01-13 | 22:22:53
Bloggadress: http://iinaaa.blogg.se/thesims

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback