Idag ska det bakas....

Gör så här


1. Sätt ugnen på 150 grader. Krossa pepparkakor och kex fint och blanda med smöret. Tryck ut massan i en form med löstagbar botten, cirka 24 centimeter i diameter och grädda i ugnen i 15 minuter. Låt svalna.

 

2. Höj ungsvärmen till 225 grader. Blanda ingredienserna till fyllning 1, till en jämn massa och bred ut över kakbottnen. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter. Tag ut kakan och stäng av ugnen.

 

3. Rör ihop ingredienserna till fyllning 2 och häll blandningen över ostmassan. Sätt in kakan i eftervärmen i ugnen, cirka 5 minuter.

 

4. Ta bort den löstagbara kanten och lägg upp cheesecaken på ett fat. Strö över mandelspånen och servera kakan med de frysta eller färska bären.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback