Han..

...gör mig så glad!

Surt..

Ont i magen hade jag  igår, uush! Låg i sängen hela dagen och kollade på summerland..=)
Nu dras det till skolan, efter blir det en massa armband som ska göras. Ingen träning idag heller, är för känslig i magen men imorgon.. får vi hoppas. =)

det närmar sig den 14/2 - å jag vill inte ens tänka på det. Surt.

är det sant..

att om man känner att man inte kan se sig själv leva utan en person, jo då är man käär?...svara nån? för jag vill inte vara kär. Inte nu ialf.

En bok

Jag måste berätta, för jag känner en lättnad..Det fanns mycket som skulle redas ut, men redan nu känns det bättre.Jag har inte skrivit så mycket här just för att jag har skrivit i en bok.  För jag har kännt att jag har haft så många tankar så mycket känslor som jag inte visat, inte kunnat, visat på fel sätt, inte velat visa. När jag känt mej mest förbannad över en situation har jag skrivit, när jag haft tankat jag inte kunnat prata om har de hamnat på papper, när jag varit lyckligast och när jag kännt sorgen inombords  så har allt detta skrivits ner. Öppnar jag boken så kan jag nog inte läsa det jag skrivit just för att jag inte vet vad jag skrivit pga av den slarviga stilen, men lika bra det. För i början skrev jag. du som hittar denna bok du kommer känna till mina djupaste tankar och känslor + lite till. För jag behöver det. Jag behöver den här boken, den hjälper mej på alla möjliga sätt. Jag skriver å jag skiter i hur fult jag skrivier bara jag skriver det jag känner och tycker så känner jag mig nöjd.

ville bara säga att..

Kärleken är svår att få tag på och när du hittar den så håll fast vid den.