SPEL.

 • Hej, jag ville bara skriva ett kort inlägg här om vilka The Sims spel jag använder, so here it goes.

  - The sims 2
  -Djurliv
  -Nattliv
  -Studentliv
  -Arbetsliv
  -Året runt
  -Livet i Lägenhet (en liten ledtråd, mitt nästa inlägg handlar om en gammal lägenhet som renoveras)


Få dina simmar att likna kändisar.

På sidan, justsims2. så finnst det allt möjligt bland annat lite kändis kläder och designer kläder. GOOD WORK verkligen, ser så otrolgt  bra ut. Lätt å ladda ner, pluss att mesharna are included! VILKET ÄR SUPER. 
 
TRYCK HÄR FÖR ATT LADDA NER DESSA KLÄDERNA ->HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

   


 


 


 


   

LIANASIMS2.NET

På denna sida hittade jag dessa underbara klänningar. -> http://www.lianasims2.net

Ladda ner och Installera The Sims 2

Först börjar du med att ladda ner och installera Daemon tools  -> här
 & WinRar -> här

Om du inte har ett nerladnings program så rekomenderar jag  utorrent som går att  ladda ner -> här.

Efter att man laddat klart allt, så kan man söka efter torrents på thepiratebay.. där de flesta the sims spelen finns att ladda ner. jag valde ut the sims 2 torrenten där många seedar men det tog endå 4timmar,  och här är torrenten. Om du ska ladda ner denna. så måste du kolla upp om det är många som seedar just då du vill ha den.  - > här

För att sen ladda ner torrenten följ anvisningarna här nedan.


                            1.  

                           2.

När nerladdningen är färdig höger klcikar du på deamontools symbolen i höger hörn lägst ner.KLICKA PÅ 4 drives

Sedan kommer vi till installationen.

Sedan kommer installations rutan fram och du  väljer det språk du vill ha. och trycker på nästa. då kommer detta fram.

Ibland så funkar inte den första så då får man pröva sig fram.
sedan följer man installationen.
TILLS.
Detta dyker upp.


Det löser man så här!
Såhär fortsätter du tills du mountat alla fyra c:skivorna och så ser det ut såhär.Nu avslutas installationen men allt är inte klart. för man måste cracka spelet för att spela det.

Följ anvisningar nedan.


Gå in på Program ( i startfältet) -> Mina dokument -> downloads-> Sims 2 ->(dubbel klicka på) Serials, cheats and Crack 
Sedan klickar du på -> Den här datorn (i startfältet) -> Lokal disk (C:)-> Program -> Ea games-> The sims 2 -> TSBin och sedan klistra in (då komemr det fram en ruta som handlar om att du ska  ersätta den och då trycker du på JA!)

Då var det klart.Nu är det bara att sätta igång å spela! :D
¨

Om ni har frågor är det bara att fråga.!
snaaaaart.

Just nu håller jag på med ett inlägg om hur man laddar ner och installerar The sims,.Men det tar tid, eftersom det tar ca 4 timmar å ladda ner de, å de är bara 1 ½ timme kvar...Så snart kommer inlägget! :)

Dålig nyhet turns into good.

Hejsan, för några dar sen. slutate min dator fungera, så jag har haft det kämpit de senaste dagarna försökt å få den å fyunka och att allt ska gå ihop. men tyvär det har inte funkat.. så bra som jag ville. så jag fick ominstallera hela datorn. och nu har jag ingenting på datorn. men ska försöka fixa sims nu, så att jag kan spela. och fortsätta ge er råd.

det som är bra med detta är att jag får ladda ner möbler,objekt,kläder skins å allt de.. igen. så jag kan tipsa er om sidorna osså! Helt underbart.

Hjälp?

Behöver du extra hjälp med Sims överhuvetaget är det bara att adda mig på msn. Zeriina@hotmail.com såå blir det lättare att komunicera. :)

Toddler kläder för små prinssesor

Dessa kläder är ifrån http://www.thesimsresource.com/ och finns där att ladda ner.

 


Toddler kläder för små pojkar.

Dessa kläder är ifrån - http://www.thesimsresource.com och finns där att ladda ner.

 

 

Nytt och fräscht på Mango.

Här kan ni ladda ner dessa objekten.
Ser ganska realistikt ut, Men glömde lite lampor å sånt för att få ljusare bild.


http://mangosims2.free.fr/index.htm

Vardagsrum.

Mysigt vardagsrum med massor av färger och svart träpanel i taket.

Enkelt Tvillingrum.

Ljusa färger  är jätte fint i toddler rum. Spjälsängarna är ifrån The Sims Resource

 
NYTT KÖK.

Som ni märkt älskar jag kontraster mellan färger, och även starka färger blandat med ljusa. skapar en så där  fräsch känsla.  

TIPS?

HAR DU TIPS OM VAD JAG KAN HA MED PÅ BLOGGEN, ELLER DU KANSKE HAR BILDER DU VILL DELA MED DIG PÅ DIN INREDNING.. SÅ ÄR DET BARA ATT HÖRA AV DIG!


ny tänkande?

Ett riktigt prins rum är detta. allt i blått å grönt,

Detta är det nya jag testat med.. Ett fönster innte i huset. SNYGGT? aa det blev det. detta gör att man kan hålla koll på sitt  barn.. ser även helt grymt ut.En annan vinkel!.


färger...

Här har jag blandat färger som verkligen inte går ihop, på kläder. men det bler super med möble och tapeter. lägg märke till den svarta träpanelen i taket. och den rosa tapeten, som är pricken över i:et i rummet.


Rosa å Brunt.


Ett Toddler rum för små prinssesor. Hur mysigt som helst. nu undrar ni säkert vart alla leksakerna är? men de finns i lekrumet! =) Det visade sig att Rosa och brunt passar helt magiskt fint ihop. =) Älskar tapeten. Detaljerna makes the work.

  
  

                                                      

Liten lägenhet "lila"

I mitt stora hyreshus har vi denna vackra lägenheten! Som jag inrätt.

Hallen:  Stil rent och enkelt. Stoa vaser med Grönt är fint!

Sovrummet: Det bäästa med detta rum är  fond tapeten av palmerna. Helt underbart mysigt det är. Det lilla extra i rummet förutom fond tapeten så är den gröna runda mattan som ligger lite snett i rummet.Vardagsrummet /Matsalshörnan: Stora och färgglada bilder är verkligen inne just nu. Med lite spraklande och glada färger så görs det ett lyft i rummet.


Liten lägenhet "svart vitt"


Här har vi det stora hyreshuset., hyran ligger omkring 1200 sims kr för hyran.. och räkningarna ligger på en 200 sims kr var 3 dag.Lägenheten:
Hallen är stor och rymlig, Stort vardagsrum/kök 1 sovrum där det knappt får plats en säng.
Och Toan så klart som är ganska okej.

 


Hallen: när man kommer in i hallen så finns det ett databord på vänster sida, längre fram i hallen finns den en en liten fåtölj med en stor svart lampa hängandes i taket. Den gröna väggen är till för att göra rummet lite mysigare, och även det är en detalj i själva inredningen.

 

Vardagsrummet:  Det jag mest tänkte på när jag gjorde Vardagsummet var att det skulle funka. Att  man kunde gå runt i det utan att slå in i saker och reslutatet blev lysande. För att få fram den där ungkarls känslan. så använde jag mycket grund färger.. och mörka färger. Jag ville inte att det skulle vara mycket saker. för Killar gillar inte det. Utan det ska vara öppna ytor. Jag försökte och Vardagsrummets tema blev svart/grrått/vitt. De detaljer jag hade med här var Tidningarna och cd skivorna på soff bordet som skapade den där ungkarls känslan. Matsals hörnan försökte jag skapa enkel och smidig.

Sovrummet /Toan:  Enkelt och rent. Ljusa färger med lite Mörka detaljer som tex lampan.


 

Kläder/InBeatz.

http://www.inbeatz.com


Här finns det otroligt fina kläder! och så är det jättelätt å ladda ner. Det enda du behöver är winrar eller Ultimatezip. jag föredrar winrar.Winrar hittar du här.

Duu börjar med att  ttrcka på DOWNLOADS i vänster spalt.

Sedan väljer du vad du vill ladda ner, jag tar  female adults för att visa denna gången.

Och sen tar jag as seen on...

Nu kommer det upp massor med klänningar och kläder. Föt att ladda ner trycker du på den rosa texten bredvid den blåa disketten. Jag brukar högerklicka på texten och välja öppna i nytt fönster eftersom det blir lättare då man ska ladda ner mycket.

OCH SÅ VAR DET KLART =)

Vardagsrum.

Juhu, då var det mesta färdigt här på bloggen, kommer nog ske några fler ändringar senare, men inte just nu.=)
Massor med Tack till Aldijana som gav mej lite ideér å så=)  Hon kommer nog också vara hjärnan bakom mycket här på Sims bloggen! =)

Här kommer en bild från en vinkel i vardagsrummet i en lägenhet jag själv byggt..
Stora och färgglada bilder är verkligen inne just nu. Med lite spraklande och glada färger så görs det ett lyft i rummet.Sim Celebrities

coooolt? JAAAAA, själv lärde jag mig idag hur man gör skins i bodyshop, BUS ENKELT eller vad? Ett inlägg om body shop kommer snart!
Dessa har inte jag skapat, hittade dom bland bilder i downloads.. =)

  

 


Första inlägget

Första inläget här på Sims bloggen och jag ska inte svika er..  Jag behöver lite hjläp med´att välja färger här på bloggen, tex bakrunden, Några förslag?

Varför jag startar denna bloggen är för att jag vill dela med mig, på dom som jag gör bäst, inreder.. lägenheter och hus på the sims, Jag älskar och spela sims ochså så de blir säkert några inlägg om mina sims familjer. Annat som också kommer upp på sims blir nog lite, nyheter, download tips... och Fusk och annat.Om ni har frågor om Sims e det bara att fråga =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0