CONFESSION

Detta är min bekännelse. 
Jag har under mina veckor på praktiken, tränat dåligt och ätit oerhört dåligt. 
JAG SKÄMS!
 
Men nu är MOTIVATIONEN större än någonsin! 
Jag har ingen time limit. Men...Jag ska komma i min bästa form någonsin!
 
Jag har tagit "före" bilder, och ska ta dem en gång i månaden, dessa bilder är inget jag vill lägga ut på bloggen än, någongång i framtiden kanske...
 
Jag ska träna som en dåre och jag ska äta rätt! Ingen LCHF. 
Jag blev "av" med mitt sötsug med hjälp av LCHF men nu vill jag nå högre höjder, nu blir det mycket grönsaker och proetein. INGA FUSK DAGAR, slå den va! 
Jag ska fan i mig klara detta! 
 
Vill ni veta vad som fick mig såhär motiverad?
Jo... i förra veckan åt jag så äckligt mycket "onyttigt" att jag fick världens ballong mage i söndags när jag satt på tåget, Jag hade så ont att när jag skulle ta mig uppför trapporna och vägen hem från spårvagnen att jag fick hålla mig i ryggen å luta mig frammåt. JAG HADE SÅ ONT, trodde jag skulle spy av all uppblåshet i magen. 
När jag kom hem satt jag å tittade på instagram, Jag såg en tjej. på mindre än ett år hade hon förändrats så sjukt mycket, att jag kände DETTA KAN JAG OCKSÅ! Dock vill jag inte ha de muskler hon har men jag vill åtminstånde nå halvägs vilket jag till 100% vet att jag klarar av med denna vilja! 
 
Å nu ska ni få höra det bästa av allt. JAG SKA UPPDATERA VARJE DAG! Jag har lovat mig själv det för då är chansen mindre att jag "fuskar" vilket jag vet att jag INTE kommer att göra ändå, men för säkerhetskull. 
Jag tror även att det är många som kämpar med sin övervikt så som jag. Om jag kan då kan du! Tillsammans ska vi klara detta! 
 
Här kommer bilden som gjorde mig så motiverad.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback