låtar som tynger mitt hjärta.

Heeej Bloggen,
Satt å lyssnade på Tose Proeskis låtar, va inne på den femte låten, och kände att tårarna ville ut. Kändes bara så tungt, så jobbigt, så fruktansvärt orättvist...I hjärtat. En tyngd på mitt hjärta som jag inte kan bära länge till, snart ska den ut. För gråta det har jag inte gjort på sååå länge.

personliga lyckoarmband säljes!

                                                             LYCKOARMBAND




_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________



Skinnarmband med personliga berlocker.100:-
Skinarmband utan personliga berlocker. 80:-
inkl. frakt




Silvrigt lyckoarmband  utan personliga berlocker 50:- inkl. frakt
silvrigt armband med personliga berlocker 60:- inkl. frakt



Svart lyckoarmband  utan personliga berlocker.50:-
Svart lyckoarmband med personliga berlocker.60:-



     

Rosa lyckoarmband utan personliga berlocker 50:-
Rosa lyckoarmband med personliga berlocker 60:-
Rosa lyckoarmband  med prinsess krona 70:-




    

    
Svart armband med kedja & berlocker  100:- inkl frakt
Svart armband utan kedja & berlocker   80:-  inkl frakt


Finns även i andra färger som tex, blått, turkost,lila, mm.

BERLOCKER ATT VÄLJA BLAND  -
finns även bokstäver man kan önska sig istället för berlocker






 


För att beställa armband kommentera eller mejla,till  [email protected]

Laholm.

Heeej bloggen!

Nu har jag spelat lite sims, ba renoverat en lägenhet å möblerat, blev galet snyggt, uppdatering på The sims Bloggen kommer under kvällen!
Fixade bilder ifrån min kamera, så nu kommer det lite bilder under tiden i Laaholm.
Glöm inte kategorin Bilder, där ni kan checka in lite bilder jag lägger in. =)






JUNIS

Nyss blev jag uppringd av min Ledare i Junis, och hon undrade om jag ville vara Ordförande för föreningen, åå jag kände sånt pirr i magen när hon sa det. Men jag tackade SÅKLART JA! Så eftersom man e ordförande får man gå på massa olika kurser å det bästa av allt joo ,man får Resa! sååå min första resa blir den 24 April då jag ska tilbringa 3 dagar i Stockholm! ååå vet ni vad? Jo jag älskar föreläsningar, så detta kommer vara superduper kul! Resor till bla. Paris och London kommer också finnas på Schemat. Goodie!




APU

Igår var det min första dag på praktiken, Jag är ute på min första APU period för dom som inte vet det. Jag går Barn och fritids programet, så man är ute 3 gånger under 3 år. Första gången är det 5 veckor.
Jag är som sagt på mitt gamla dagis, dvs på det dagiset jag gick på som liten. Å alla "fröknarna" är kvar. helt otroligt, liksom dom har jobbat där i nästan 15 år. Wow.

Jag blev varmtvälkommnad av både personal och barn. Barnen började klänga på mig direkt, ville leka frissör, bygga kojja, leka kurragömma, aa rättaresagt så hade jag jätte kul! Idag var det min andra dag och den var lite längre, 08.30 till 16.30 Men jag klarade mig, Jag har så kul med de små.. Å juste jag e på småbarns avd. såå det är mys också, Man kan relaxa lite emellan åt medans på den stora så vill barnen leka HELA tiden.. Å så ställe dom lite wiiierd questions. HAHA! men de får man vänja sig vid, I think.


Helgen.

Heej bloggen, Dålig uppdatering, I know!
Meen nu är jag tillbaka.I lördags kom jag som sagt hem, gjorde inte så mycket den kvällen, mer än att jag myste med mamma, pratade om en massa å så.. I söndags tilbringade jag min kväll med Amelan, Först CityGross å sedan hem till henne, väl framme droppade det vatten ifrån mina strumpor, blä!
Vi satt å myste pratade, åt. åå jag myste extra mycket medd Ajselan.=)






Lördag.

Goo morron bloggen, snart bär det av till Karlskrona, där det tydligen ha brunnit vid järnvägs stationen, så det är inte säkert att jag kommer fraam till karlskrona, kanske måste stiga av i ronneby och be mamma hämta mej.=)
Men de löser sej hoppas jag.
Igår var jag i Halmstad, kollade in affärerna där, hittade absolut ingenting, förutom ett manikyr sett.=) Så nu är mina naglar jätte söta, och jag har slutat bita på de, för just den anledningen, att de ärså söta.

På Måndag sätter jag igång med mina armband så om nån vill ha är det bara höra av sig.Ska lägga in bilder på de, så ska ni få så dem.Jätte söta å vääldigt personliga.
Nu ska jag dricka te, för att jag hostar och har ont i halsen =( .
Ikväll ska jag nog ut en sväng, för jag saknar mina goaa guurls! <3


snööööö!

heej,
bloggen kom hem nyss. Varit ute lekt i snön,snöbollskrig,åkt pulka,gjort snöänglar och blivit mulad nu sitter jag här, varm i kroppen efter en varm kopp choklad åå nu ska jag iväg och spela kort med småkusinerna :D
Jag vet att det varit många korta inlägg, å att jag beter mig som ett barn,. HAHA.. alla kan bete sig som barn nån gång å det gör jag när jag är med mina småkusiner =)

natten är vår.

Nu  har snön kommit till Laholm,å snart ska jag ut å leka =) .. Nån som vill leka med mig?
Vilken skön natt jag hade, Ahh, tack! =)  Nu ska jag sminka mig lite å så.

Puss,




Horoskop vecka 8

Stenbock

Den här veckan får du tid och möjlighet att avgöra vad som är viktigt i ditt liv och vad som du kan och bör lägga bakom dig. Många omkring dig kommer att ha åsikter om dina beslut i den här frågan och det kan vara svårt att skilja de goda råden från de dåliga. Tänk bara på att det är du själv som måste trivas med de beslut du tar och låt inte andras inflytande över ditt liv bli för stort.



blev inte so

Goo kväll, Nu e klockan snart 21. å jag e ganska trött. Blev inte som planerat idag, synd faktiskt men men, Istället för att se Skräckisen somnade jag :$.. å sedan gick jag inte ut, men men. De gör inget, imon kanske? Ässh... Ne nu ska jag vara lite social å umgås med små kusiner =)

18 februari.

heejsan =)
 satte mig vid datorn nu å filmen, When a stranger calls blev preics färdig, så jag ska nog glo på den å sedan kanske dra ut en sväng meed miz =)
Puss Haj.


kväll.

Goo kväll läsare!

Nu är det Lud Zbunjen Normalan på tv, så sköna, riktiga bosnier, HAHA!
Idag har inte hänt mycket mer än att jag myst med minakusiner, varit hos släkt å så.
Det är så mys med stor familj, Jag ska InshAllah ha 4 barn.
Nu ska jag leka wrestling med min 5 åriga kusin, han är världens sötaste, å jag beter mig som ett barn. HAHA.


pappa vid 12 år ålder.

Vidrigt, Äckligt, Absurt jag har inga ord som beskriver min ilska när jag ser, och läser detta.
Vad fan händer med dagens barn för det första, och för att inte tala om ungdomar?
Hur sjukt är det inte? enligt mig är man fortfarande barn vid 12 årsålder, iallafall små pojkar,? Och för det andra vad vet sånna småkillar om Sex egentligen, att ens utöva det?? Vad händer med samhället? Varför har det gått så långt som det gått?..Barn måste få vara barn så länge de kan, så är det bara, Att ta ens barndom tas ifrån en är en av de värsta sakerna som kan ske i livet, att tvingas mogna och växa upp, till något man egentligen inte kan eller vill!,


Vill ni läsa mer så kan ni göra det här.



Sverige är kallt.

Heej, läsare.. hur har ni haft det idag?

Själv hade man en underbar kväll,meen, å så var jag så himmla trött, att jag somnade med telefonen utan att lägga på. snacka om att jag heter Zerina! =)
HAHA

idag hade jag det över kulit. Ines från Bromölla kom, så  jag, Dino, Eldin å Ines drog ut till affären och  köpte lite gott blandannat halstabletter till min krassliga hals..sen drog vi till skolan där vi spelade lite fotboll, De va faktiskt kul, det lilla barnet i Zerina kom ut. HAHA, inte ofta? eller joo..

Dino, Ines å Eldin drog hem å jag stannade kvar,  hade de lite mys, å sen drog jag hem eftersom jag frös så mycket. Nu sitter jag här efter att ha tjockat mej med glass å spelat lite kort, är barnvakt åt dessa ögonstenar eftersom min morbror å hans fru har åkt för att handla. Jag har ont i huvvet, hållerr på att bli sjuk känner jag.., ska lägga mej snart eller nått? om inte någon vill hitta på nått?



knattefotboll.

Hemma ifrån knattefotbollen, ååå HERREGUD, så söta dom va.Alla sprang efter bollen å helt plötsligt ser man alla barnen i ett hörn försöker ta bollen ifrån varandra, dom e verkligen över söta!
Nu, ska jag kolla på tv, å äta middag sen.å sen blire semlee TIME!


Locka håret med plattång.

Locka håret med plattång? Det testade jag  idag på min morbrors
 fru, å det blev super snyggt,För er som inte kan, eller
inte testat, gör det för de va jätte enkelt.,Här under lär ni er.


 


knattefotboll!

Heej, bloggen!
Nu sitter jag här å väntar på att äta frukost, lockade håret på min dajinica, blev jätte snyggt! Sen ska vi nog till halmstad eller in till laholm, å handla lite.=) Sen blire å glo på knattefoboll haha. Ska bli kul,såå söta de är, när en klump av små barn samlas i ett hörn på fotbollsplanen, hahha!
Nu ska jag sminka färdigt mig, å så skriver jag lite mer senare.

lovely day.

jaoo, en riktigt mysig alla hjärtans dag de blev till slut,=) HAHA. riktigt myspys vare.
imon så blir det kolla på lillens fotbolls träning å göra semlor imon ist, eftersom vi inte hade tid idag!
Jag e helt slut efter idag, så nu kryper jag ner i sängen å sover.

Hoppas alla haft en underbar dag!=)
du gjorde mig glad.


lördag.

Idag, händer inte mycket mer än att jag kanske ska till kungsbacka å kolla på Hockey, Dino spelar. Första sin match i  hockey! åå med han mindre, blire göra semlor eller nått gott, nu till alla hjärtans dag.
Jag e så himmla trött, var uppe till 4, ååå så kom Eldin in runt halv 8, och sa såååhär, INIIIIIIIIIIIINA, KAN DU MASSERA ´MIG? ooh, mysigt? aa de tyckte jag men kunde inte hålla ögonen öppna.

så snart ska vi bege oss till affären å köpa lite gott. och ENERGI tabletter för jag vet inte hur jag annars ska klara av denna dagen. HAHA.



(bjuder på denna, som e tagen för ett år sedan, här i Laholm, HAHA!)

glad alla hjärtans dag.

Glad Alla hjärtans dag på er läsare, hoppas ni får en underbar dag, för det hade jag tänk å ha,med mina nära och kära!<3  Sprid  glädje, och kärlek, det smittar av sig, och ett leende förlänger livet..såå var lyckliga en sådan här dag.för den  ska vara helt magisk och obeskrivlig. Dela den med de som betyder allra mest för er och med dina nära och kära!


kiss.

I was made for lovin you baby
You were made for lovin me
And I cant get enough of you baby
Can you get enough of me

I was made for lovin you baby
You were made for lovin me
And I can give it all to you baby
Can you give it all to me


 

SKIT BRA LÅT =)

i veinge.

nu sitter  jag här hos mina kusiner, blev såhärligt bemött!,Lilla Eldin sprang upp för alla trapporna för att krama mej å lilla Adi va såsööt, när han satt å titta på mej,å log över söt! <3

nu ska jag sitta lite med min dajinica, vi ska prata lite gammla tider å så=)

fredag den 13

snart åker tåget, på tåget ska jag sitta å läsa P.S I love you, den engelska versionen =) såå på med glasögonen å se lite töntig ut, Töntigt e gullit tycker jag! =)

Blixtlåset på  resväskan gick sönder precis när jag hade packat klart, å skulle stänga den, :( så jag fick ta en annan ist. lite stress men jag hann.
nu ska jag klä på mig å vänta på brossan
hejdå!


Fredag morgon.

Go'morron bloggen, Nu sitter jag i köket och äter frukost. Snart åker bussen till, skolan.. känns ganska onödigt å gå till skolan, har ba 1 lektion, kanske inte ens den..=(  ääsh, får mer tid hemma sen för att packa klart. å fixa till. gud vad kul de ska bli!  Träffa mina ögonstenar! ne nu ska jag gå å ta på mig lite varmare, och ta bussen, om jag inte hinner skriva idag, så får ni ha en under helg!



sent.

Nu blev jag färdig med båda lyckoarmbanden, efter typ 1,5 timma, skönt faktiskt. Blev hur snyggt som helst, 1 kill armband, och 1 tjej armband, båda med samma symbol, kinesiskt tecken för kärlek, det som skiljer dessa två armband är att kill armbandet har ett lås, medans tjejarmandet har 2 pärlor som man med hjläp av ett band i själva armbandet kan justera stoleken. detta är en jätte fin present till den man älskar.Kärlek är ett starkt ord!


sovitgott.

go'mon typ? =)
´HAHA
jag vaknade precis, sovit i flera timmar faktiskt. var ganska trött, så nu ´blire engelsk gramatik plugg, i sängen.
Oh, såg en reklam på  efterlyst, Jag gillar inte efteryst, visst är det ett bra program för samhället när det gäller brott mm. Men jag såg typ 2-3 avsnitt av det när jag var lite yngre, vilket jag faktiskt inte borde gjort. för det gjorde mig såååå rädd för så mycket. att det inte går förklara. 
Filmer vet man att det är filmer(inget och vara rädd för), men att dessa hemska saker händer, som de visar på efterlyst, gör så att jag blir sååå himmla rädd för samhället.
Imon fyller Sutka år, så jag ska förbi henne en stund för att träffa henne, eftersom jag missar hennes middag, och efter det ska jag nog´bara packa!! För att på Fredag bär det av. =)


mysigt med snö?

Hej =)
nu är jag hemma, och jag glömmde hämta ut biljetterna igen, =( bad brossan å göra de så vi får se om han e snäll nog., och den efterlängtade snööön har äntligen fallit! Så himmla mys, nu behöver man varm choklad,nårra ljus, en mysig filt, framför en mysig film. men inte ensam =( jag gillar snön, men inte slask. fast de blire alltid.. efter solsken kommer regn, och tväremot också.

Mys i sängen.

heej läsare=)
ligger i sängen, och har det hur mysigt som helst.kollar lite på toppmodel, kände mig så fet nyss så jag la mig på golvet och körde ett magpass, duktig e jag!
jag  e ganska trött idag, av ingenting, egentligen.
imon slutar jag runt 1 tiden, men stannar kvar i skolan för att hjälpa några klasskompisar med matmatik! hör och häpna, jag ska lära ut matte? och ekvationer osså, låter inte trovärdigt, med mina klasskompisar tkr att jag lär ut bra, så vrf inte hjälpa till, så vi bestämde att vi skulle köpa lite gott för att äta medans vi pluggar så det ska bli jätt mys,

Idag höll jag mitt svenska tal om kvinomisshandel och det gick ganska okej=) var lite nervös, men hade ett starkt tal, och använde ord som berörde. Sista meningen som avslutde hela mitt tal  var väldigt starkt något i stil med, VI ÄR FRAMTIDEN, VI KAN FÖRÄNDRA!

nu ska jag kolla på en dokumentär på 5 an som heter " min man e transvestit" .. tkr det e kul med sånna här dokumentärer, även om de är lite wierd men endå, så lär man sig hur dessa människor tänker.


horoskop förbjudet inom islam?

Det var nån, som komenterade såhär på ett av horoskop inläggen.

Kako si?

Oanj samo da ti kaze da je horoskop (proricanje sudbine) STROGO ZABRANJENO U ISLAMU. Horoskop je Shirk, najveci grijeh koji se moze pociniti. Ko pocine shirk a ne pokaje za zabog toga za vrijeme svog zivota zasigurno ce u vatru i nikad nece izaci iz vatre. Ta inte illa upp, vill bara förklara det för dig. hoppas att du inte tog illa upp seko?

mvh

Vilket betyder att Horoskop e färbjudet inom islam, och en synd. En av de största till och med. Står även att man kommer brinna i helvetet och aldrig kunna bli fri.


 Jag svarar med att, Dett må vara en synd, men jag är inte särskillt troende, Visst jag e muslim, och synder gör alla, eller hur? på ett eller annat sätt.. Synen på islam, förvrängs och förändras hela tiden, jag är ingen jätte, jätte troende muslim, men jag kan be, och jag tror på Allah, men jag har inte den synen om Islam, att jag måste utöva och bevisa att jag e muslim, för att, för mig räcker det att jag i hjärtat vet vad islam betyder för just mig!
Mina föräldrar är inte heller särskillt troende, men vi vet vilken religion vi tillhör och är stolta över det, utan att behöva bevisa att vi är det.
Sen är det andras beslut om hur de lever sina liv, och vad de vill göra, mm..
Alla har rätt och säga vad de vill, och vad de tycker, även om de kanske kan såra ibland och sen är det deras ansvar att hantera konsekvenserna!

Sent.

Heej, detta blev ett sent inlägg, jag vet faktiskt inte vad jag gör vid datorn vid denna tid. fastnat eller nått? låg ii sängen då jag hörde pappa komma in genom ytterdörren å tänkte nej, nu kmr han vilja ha min laptop å jag som bäddat ner mig så skönt.. så det var bara att gå upp ur sängen igen, å ge honom den, I vanliga fall hade jag lagt mig i sängen å somnat, men nej, jag satte mig framför min andra dator, haha!  Undra när jag lägger mig ikv? Jag ska iafl hinna med ett magpass innan jag somnar, säg lycka till!




Brusnica te.

Nu ska jag dricka,Brusnica te, as gott! Te från bosnien, köpte jag i Willys coolt va =) Brusnica är Tränbär på svenskska.

Tranbär växer i Sverige men har inte varit särskilt populärt. I USA är de uppskattade bl.a. som juice vilket smittat av sig på Sverige. Tranbär är rika på antioxidanter och annat nyttigt. De har har visat sig motverka karies och urinvägsinfektioner. Tranbärsjuice verkar prebiotisk.


Måndag.

Heej =) kom  hem  preics, vatt i skolan, sista lektionen överlevde jag ett spinning pass på 45 min. Skönt, för rumpan, å låren..Idag fick vi tillbaka våra gramatik prov, och jag fick ett starkt Vg, goodie. ganska nöjd.för att fira detta, blir det Enorma Choklad Muffins. men bara 1, även om jag inte har ätit på hela dagen, så blir det faktiskt BARA 1, efter det, blire lite plugg å träna magen ;)

Komentarer värmer! ska ni veta, ibland så e man inte så pigg å gla´ då behövs det några få värmande ord!


Planeten Saturnus härskar över mig.


Saturnus är den näst största planeten i solsystemet och dess funktioner är nog för de flesta mer okända än de andra planeternas. Saturnus är den stränge men rättvise läraren. För att fungera som en del av världen måste människan anpassa sig efter vissa himmelska och jordiska lagar. Saturnus visar den plikt som måste fullföljas för att kunna bygga upp karaktären. Denna plikt är den indiska dharman.

I en del astrologiska texter benämns Saturnus "den store olycksbringaren". Det handlar om att Saturnus kan beröva människan de områden i livet som har byggts upp på illusioner och falskhet gentemot sig själv. Saturnus ser till att vi får det vi förtjänar.

Nyckelord: ansvar, självdisciplin, mognad, ambition, tid, tidens visdom, mula, bly och lördag.
Gudomar
: Saturnus är en mycket gammal latinsk gud. Dess principer förekommer i flera andra äldre religioner.
Livsperiod
: människans sjunde ålder är från 68 år till döden. Man lämnar jordiska och materiella ambitioner och förbereder sig på döden. Sedan följer dock återfödelse eller odödlighet.
Människokroppen
: skelett, leder, senor, brosk, mjälten och hörseln.
Yrken
: kroppsarbetare, byggarbetare, murare, rörmokare, brobyggare, bankirer, börshandlare, bönder och vakter.


Jag är Stenbock vad är du?

Stenbocken, eller getfisken, symboliserades tidigt av en get med fiskstjärt. Då Saturnus härskar över Stenbocken kan han ofta vara ett gammalt klokt huvud på en ung kropp. Strävan efter kunskap och högre mål är central för denne klättrare. Han kräver dock fasthet under klövarna, och utvecklingen kan därför te sig sakta men stabil.

Stenbocken besitter ofta jordens kvaliteter som trygghet, tålamod och beslutsamhet. De arbetar disciplinerat och metodiskt. De kan dock visa upp tendenser till känslokyla och överdriven försiktighet. Deras självständiga attityd kan ibland tyvärr få dem att sätta käppar i sina egna hjul. Stenbockens till en början rätt torra humor, kan ibland plötsligt få omgivningen brisera i skratt. Hans ihärdiga strävan har en tendens att så småningom attrahera det bästa av livets goda, inklusive rikedom och relationer.

Element: jord Kvalitet: ledande Polaritet: negativ
Nyckelord: Saturnus, koncentration, försiktighet, metodik, kyla, ansvarskänsla, metallen bly och lördag.
Positiva karaktärsdrag: ekonomiskt sinnad, disciplinerad och humoristisk.
Negativa karaktärsdrag: envis och kantig.
Människokroppen: hud, leder och benbyggnad.


Namnge en egen stjärna

Jaa, bokstavligt talat, nu kan din käresta/käreste få en egen stjärna på himmlen

Jag måste bara berätta om en helt underbar gåva som betyder enormt mycket Jo, nu kan man få en egen Stjärna uppe på himmelen, Helt otroligt, men det är faktiskt sant! En otrolig gåva.. Min kompis fick dena gåva av sin pojkvän, och jag bara kände WOOOOOOOOOOOW! Denna present går inte att slå, För den är helt otrolig, Att man varje natt, kan kolla upp i himmlen, och tänka där nånstans finns stjärnan som döpts efter mig, Helt otroligt!!.. Killar ni kanske vill göra något mer än bara gulligt för er flickvän, ja gör detta, för jag tror detta gör varje tjej tårögd.



du kanske var den rätte?

Länge sedan?. För jag vet att jag inte kommer älska någon lika mycket som jag älskade dig, Jag vet att ni säkert tänker ashh, de sejjer du bara, skit å så.,. Hallo? de har gått snart ett år... i still love u? Kanske inte samma känslor, men men..
Hade jag fått chansen, att vara med dej igen, hade jag inte tagit den, för det som var då, går inte att återuppleva fler gånger,Du fick mig och må så fruktansvärt bra, och hur jag än vrider och vänder på det, så kommer jag tillbaks till ditt namn. Strange? aaa.. det tycker jag., men som sagt, chansen för att vara lycklig igen, tar jag inte, för jag längtar framåt, för att  se vad framtiden har att ge.! =)

lördag.

Go morron, bloggen!  körde ett lår pass nu, aajjj de känns verkligen!
Idag händer inte mycket mer än att jag ska till stan, shoppa lite kanske? fika med mamma och ba ta det lungt =)
göra fler lycko armband, eftersom jag blev så nöjd med de förra =)
puss haj, nu ska jag gå å klä på mej.

duktiga lilla jag.

Heej bloggen! =) JAG ÄR DUKTIG. KÖRDE MAGE, RUMPA OCH LÅR nu.. är så himmla motiverad för å träna nu.. sjukt jue.Skulle till Ronneby men ändrade mig i sista sekund så jag stannade hemma ist, kände bara för de. Matte provet gick jätte bra tyckte jag. 15 poäng va G och 30 var VG och jag fick 25! =) ekvationer verkar vara min dolda talang :)..

Ne nu ska jag ut en sväng, Puss Haj.
Ha en trevlig fredags kväll =)


Tila Tequila

Heeeej =) Sitter här och kollar på A shot at love whit Tila Tequila, jag har delad uppfattning om det programet, eller så är det bara för att media ska ha nått nytt på marknaden eller så är det ren trams?`Vet inte varför jag slösar min tid på detta, men jag gör det iafl..

Men den stora frågan är homosexuallitet, och jag vet inte faktiskt vad jag ska säga om det mer än att det är okej, och att jag tror på de människor som säger att de föddes sådana, för jag kollade på ett program om " stora" familjer och de va en familj som hade typ 4 döttrar och 3 söner...sönerna var runt 2-3 år.. och en av pojkarnahan bara älskade å leka med dockor, klä ut sig och sminka sig med sina systarar, isn't it wieerd att bara en av sönerna gillar detta.? aa iafl,, så tycker jag att det är helt okej med homosexuallitet i samhället.. eller jag e faktiskt inte så insatt i de ämnet, så jag vet inte.. ocke nu räcker det med massa strunt prat. om vad jag vet och inte vet HAHA.=)

modern.

Jag kanske bara inte var redo, för det förhållande du krävde? gång på gång lät min mamma mej höra detta,

Med sorgen i ögonen blinkade hon bort sina tårar, vände sig om och förstod att hennes dotter var kär i en kille som borde burit en varning, att han skulle såra hennes dotter. Hon kunde inte göra något åt det, för hon minns det fortfarande hur det var för henne, första gången hon älskat på riktigt.
Skrika eller gråta? Förbjuda eller låta? Hon lät det gå sin egna lilla väg, vägen hon längesedan borde fått spärrad.För vid vägens ende så satt hennes dotter med ett hjärta så rött, allt hon kunde göra var att be att hennes dotter kommer få älska igen.

dom där orden?

All de där orden, Bra som dåliga de finns fortfarande där nånstans djupt inom mig, orden jag inte orkar eller kommer orka att hantera, Känslorna jag har långt inne, vill jag inte visa och kommer jag inte visa, för jag lät dig se det som mest berörde mig, jag lät dig veta det som betydde mest för mig, och allt du gjorde var att du vände ryggen. Weeelll, I guess I have to thank you..för du gjorde mig så mycket starkare så mycket mer värd än vad jag var i dina ögon.

lär älska dig själv innan du låter någon annan älska dig!

träning med youtube

Fixa snygg MAGE, RUMPA, LÅR Å ARMAR,, helt sjukt snabbt =)

De är kul å köra dessa 8minuters passen eftersom de går så snabbt och verkligen känns.

LÅR


RUMPA




MAGE



ARMAR


Den jag ville ha

Jag läser nu en bok, som heter Den jag ville ha, EN helt otrolig bok =)
Här kommer en recension ifrån http://www.bokus.com


Den jag ville ha är en roman om vänskap, svek och om att lära sig inse vad man egentligen vill med sitt liv. Det handlar om de stunder i livet vi ibland kan se tillbaka på och tänka om bara, eller om inte tillfällen som vi gärna vill tro att de kunde ha förändrat våra liv om vi då gjort ett annat val.
Det här är berättelsen om de två vännerna Darcey och Nieve, bästisarna som alltid ställde upp för varandra ända fram till den dagen Nieve förförde Darceys pojkvän. Tio år går utan att de har någon som helst kontakt, men så en dag dyker en bröllopsinbjudan upp hemma hos Darcey. Nieve ska gifta sig och vill gräva ner stridsyxan.
Men Darcey har något annat i sikte, vad hon egentligen längtar efter mest av allt är att få hämnas vad som i hennes ögon var ett oförlåtligt svek.

SHEILA OFLANAGAN har en bakgrund som Irlands första chefsmäklare på Royal Bank of Scotland och började så småningom jobba på att förverkliga sin dröm om att skriva en bok. I dag är hon en av Irlands bäst säljande författare. Hon toppar de internationella topplistorna och i hemlandet hamnar hon alltid före storheter som Maeve Binchy och Marian Keyes. Hennes första bok på svenska, Luftslott, blev en omedelbar succé och har sålts i nästan 50 000 exemplar.



ändrade planer.

  • Det blir inget bloggande på simsbloggen, ist laddar jag ner One tree hill, 90210 och Gossip girl  ska vänta tills de e klart =)  Jag väntar genom å spela sims , WAHAHAA

huvvevärk

Heeeej bloggen :)

Kom hem runt 11, hade värsta huvudvärken så jag la mig i sängen, hur mys som helst... sov knappt en timme å sen var det dags å göra mat åt mej å brossan. blev klyfft potatis å kyckligfile med amssa tomater :D mums! sen spelade jag sims i nån timma, å sen ropade sängen på mig  igen, och fick lite  besök av läxor, som sagt de blev plugg i sängen för min del i nån timma, å nu sitter jag här igen..
Ska kolla runt lite på internet åå ladda ner lite möbler till sims,
blogga lite på simsbloggen  med, å sen spela sims i nån timma igen :)

Myss!

Hare bra / puss haj


vaknade....

Heeej, Imorse när kjag vaknade kändes det som om jag hade sovit i bara 30 min :( suuuuurt! ...Fick somna om i 20  min och sedan stressa till skolan =)

Nu ska jag lägga mej å sova, FÖR JAG ÄR SÅ TRÖTT, sen blire plugg inför det svenska gramatik provet på torsdag.

sisådäääär!

Heeej, Kom hem nyss, varit i skolan the whole day, Matte provet gick väll sisåådär.. men fick andra tankar senare :) Hoppas iafl på ett g! =) Hade nått jätte stressad vikarie på svenskan, kände att magkatarr'n va uppe i halsen på mej när jag gick därifrån... såå buu med stressad lärare!

Hade idrott idag, blev ett tufft styrke pass såå jag känner mej jätte duktig, å skakig i bena. HAHA!

Ska ut å gå senare me. ska bli  skönt, nu ska jag blogga lite på sims bloggen :)




     FÖR ATT JAG ÄLSKAR HONOM SJUKT MYCKET!


30min.

Go morron bloggen! =) Igår fick man nårra väldigt nedlåtande komentarer från någon anonym, och det berörde, men tack det ger mig bara mer styrka för att träna =) omoget av denna person å hålla på såhär..men men..

Sitter i Bibblan nu. Börjar egentligen halv 10,. men de va en lapp på dörren där de stod att vi börjar 10 istället så nu får jag väll ta och plugga lite ekvationer, bläääää!

Hejsvejs!

snurrig utav för mkt matte.

Heeeeeeeeeej, :)

skönt med helg, aa verkligen, hela helgen har jag nästan ba Haft det skönt och vilat, imon har jag matte prov, och jag har verkligen pluggat ihjäl mej, känns det som. har  nårra uppgifter jag nt fattar så ska ta de med brossan ikv.'

Veckan som kommer, ska bli min friskiss vecka,, för jag ska träna 2 h i 4 dagar på friskiss :) ska bli jobbit, men jag måste! Beacheeen 09 here I come :D
beställde biljetter idag till laholm, så Fredan den 13 åker jag å kommer tbx 8 dagar efter.. :)e snurrig utav all matte så vill ni veta datumet, ta å räkna då, för jag orkar nt .

Näääää bacccck to Siiiims nu. 


sent.

SIMS, PLUGG,SIMS,PLUGG så har min dag sett ut idag.. men. Nu, ska jag sova. Natti på er!