Taken

Den före detta spionen Ryan har privata problem, han har försummat dottern under uppväxten och slutar sitt jobb för att kunna vara närvarande. Ett problem är att han också är skild, hans före detta fru är gift med en industrimagnat och relationen mellan Ryan och hans ex är inte den bästa. Dottern vill åka till utomlands, pappan är orolig; hon är bara 17 år och ganska oerfaren vad gäller världen. Till slut ger han med sig, trots allt skall hon åka tillsammans med en vän.

När hon kommer till Paris så visar det sig att även hon har blivit lurad, hennes kompis har sett till att det är föräldrafritt och att de har en lägenhet helt för sig själva. . Plötsligt rusar det in män och kidnappar hennes vän och börjar leta efter henne... Nu börjar en riktig berg och dalbana; vem ligger bakom - är det exfruns nya man som har fiender, eller är det något från hans tidigare liv? Eller var det han unge mannen som de delade taxi med, vid namn Peter?

Vilken actionrökare detta är. Det är en enorm handsvettsutveckling hela filmen igenom. . Efter halva filmen trodde jag inte de kunde bli mer spännande men - Spänningen fortsätter att öka

. Liam Neeson, som spelar Ryan, gör ett utmärkt jobb, man tror verkligen på hans djupa oro för dottern. Neeson har ett naturligt sorgligt uttryck i ögonen, så man blir lite småintresserad av hur denna före detta agent egentligen mår av sina erfarenheter. Detta är något som man bortser efter en liten stund, man är fullt upptagen med att stirra på filmen utan att blinka, torka av de våta handflatorna mot knäna och försöka bortse från att hjärtat hoppar i bröstet på en...

Recension ifrån Filmtipset.se





Personligt: Denna film tycker jag ger en, en riktigt bra tankeställare, om vad som kan hända om man åker utomlands, Efter att ha sett denna så är jag inte särskillt sugen på att åka nånstans med mina kompisar, Att det var kompisens fel att de hamna i den knipa, fattar man.. Å de krävdes endast ett JA å.. adress.. Detta va verkligen en av de bästa filmerna jag sett!!!  Seeee den!!

Kommentarer
Medina säger:

hvala duso draga. du var också verklign HET , super ti haljina pasala. The queeen of the night

2009-01-03 | 22:57:26
Bloggadress: http://meeddii.blogg.se/
nermana säger:

den filmen är sjukt bra! :)

2009-01-04 | 23:52:03
Bloggadress: http://nermanatahirovic.blogg.se/
Irfan säger:

Mycket bra film gledo sam ga sj

2009-01-05 | 18:14:30
Bloggadress: http://balkanbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback