MAMMA<3

Go kväll, everyone!
Sitter ´framför datorn och glor på ingenting, jo ja lyssnar på Jay sean- I'm gone 

Idag så har jag tränat över mkt, åkte 8 km inlines, sen tränade jag 2 mag pass och 1 pilates pass DE NI! LOVE IT! om ni undrar nått om min träning e de bara å fråga :), Gjorde lite mat innan till jobbet, massa sallad och gott,mumms, Jag å mamma va på musik humör så vi sjöng jätte mkt:D sånna låtar som mamma brukade sjunga till mig när jag var liten, helt söttt.

Jag lekte lite med ett par byxor. jag rev lite i dom och så, blev ganska nöjd :D..
här ser ni resultatet.

  

på första bilden ser ni skillnaden, Höger lår är helt tråkit, medans vänster är LOOOVE<3


Tung piercing, AJ AJ

Hej hej, Jag sitter här å läser lite om tung piercingar och jag är så sugen. Blir nog en sådan, nu i veckan hoppas jag påå, eler nått :D Längtar! Ska bli riktigt kul, å få se mammas å pappas reaktioner dom kmr inte va så glada, för de, men dom får smälta det;).. I like it liksom.. En ny början på mitt underbara nya liv!
NU ska jag gå å se efter mina cevapi som jag steker. Gotttiii

Good Morning!

Go' morron :)

Siter här å myser med min Tutu. så sööt :) Jag har faktiskt tänkt och bara ta det lungt idag, får se om jag ´hittar på något ikväll. Kollade igår på sex and the city filmen, Den verkar skit bra, Men jag är liksom trött varje gång jag ska kolla på den så jag somnar, ska  se hela ikväll tror jag, från början. mycket snusk i filmen! I like! :D...HAHA. nu ropar mamma på mig, Frukosten är färdig, så  puss hej på er!




När allting är som mörkast, och vinden blåser kallt,
när sorgen är som djupast vill man bara glömma allt


Trötter.

Go morron =) klockan e 14.01  och jag sitter fortfarande i pyamas, eler nae, rättare sagt i mjukis byxer å en skönt å stor tröjja som jag tror tillhör min bror. skönt å bara slappa, de va ganska jobbitg att jobba veckan ut. men man får ju bra betalt så varför inte, Själva jobbet är nte jobbigt i sig, utan huvudet blir för överansträngt helt enkelt liksom, man måste hela tiden tänka på vad man gör och i skolan va de ju liksom sitt vid en bänk och låt tankarna flyga bort om de e det som krävs. 
 
Vaknade i morse och städade, fågelns bur, och min bur,(mitt rumgick ganska fort, därefter lagade jag lite pommes å jätte goda kyckling hamburgare, Riktigt gott må jag säga!
Har hunnit med och spela lite sims också!. ska lägga upp lite bilder för jag anser att jag faktiskt är ganska duktig på att bygga hus =)


            



Igår kväll skulle jag umgås med mitt hjärta Amela, men hon sms:ad lite för sent så ja stack iväg. Kom hem och laddade ner lite filmeer, Requiem for a dream, Step up 2  och Awake. Jag la över Step up filmen på min mp3 och satte in mp3-n i tv, så jag satt å kollade på den ensam :( snyfft. men men... de va kul ändå. skkön film. tyväär så var jag trött så jag stängde av filmen, och somnade. ska kolla senare på fortäsättningen.
Brossan håller på och laddar ner filmen brudens bäste man  ( made of honor)
 som gått på bio för ett tag sen. ska även be honom ladda ner sex and he city filmen, eler så blir det bio men nån kompis innan bosnien =) 
 



måpste bara lägga ipp lite bilder från nu när mina kusiner var här, det vart väldigt kul 

               



de första två bilderna fattarna ni nog, haha, min kusin som e 11 satte ihop dem, smarthuvve! jag kan ba sätta ihop 1 :$.. mackan med all den ost vart de samma kusn som åt  en morgon, fy fan vad mycket smör och ost han la, USH! haha och förlåt för mitt fula ansiktsutryck, men ville ba visa min TUTU! <3

Cirkvenice

ALLO!  sitter här å tjaffsar med mamma haha, hon e värsta sur för jag bloggar ahhaha.´men hon fattar ändå nt vad det är så de hon sejjer. går in genom ena örat och kmr lika snabbt ut från de andra örat =) haha.
Idag var jag i stan efter jobbet med mamma, köpte2 tunikor. söta vart dom =). nu vill mamma att vi ska kolla lite hotell i cirkvenice.(kroatien) tror knappast att de finns nått ledigt. men whatever.. vi får väll kolla runt  lite. :D


Onsdag

Hallu´people, jag har nog nt så många som besöker och läser min blogg men de kmr med tiden har inte precis kommit igång med det hela.Hoppas det blir  'ändring på det snart.

Idag har jag jobbat och dagen gick ganska fort, jag drack massa vatten så jag sprang på toa hela tiden så tiden kändes gå fortare då. Satt och pratade med Ronja hela dag på jobbet, och det var så kul . för vi har så myket gemensamt och vi tycker lika om många saker. Hoppas vi kan håklla kontakten när vi slutar jobber för liksom hon är en riktigt trevlig tjej.  Imon så blir det lite frukost på jobbt som (läskkassan) bjuder på och det ser nog många fram imot. Jag har haft ont i magen en längre tid och klurat på de hela vad som gett mej denna smärta. och nu har jag äntligen kommit fram till det hela det måste nog vara HAVREGRYNET som jag äter på morrnarna. nu ska jag sluta äta det etttag köra mackor elle nått fr att se hur det går, idag lyckades jag föressten med att inte dricka  varm choklad eller cacao cream.Good GURL ME..! =)

Har varit med Amela idag. vi åkte till maxi där hon köpte lite saker och sedan bar det iväg till MC där jag tog en Chocolate dream. riktigt gott vart det ;) Sedan så åkte vi hem till amela. och var där lite. gullade och myste med hennes lilla syster, Sötast e hon! hon blåste upp  magen innan idag och sa NANNA IMA BEBIS och pekade på sin mage. Så sööt liksom. 
Fina naglar har jag nu! CHOCKROSA! såå fin här kmr  några bilder. ´



                                                                



Mina kusiner är här från Höör. och jag måstee ba säga att min yngre kusin ba älskar min fågel. TUTU<3 som är en nymfparakit och över söt och mysig. Han till och med älskar fågeln nästan mer än sin X BOX :O..

                                                             


 
                               bild 1 : - min Kusin Ermin med min Tutu!
                              bild 2 : -  detta vart den bästa bilden jag kunde
                             hitta på min kusin. Han gillar bara inte och fottas, men
                            jag tycker han e så fin liksom. synd att han nt vill fottas.


 nu hade jag tänkt träna lite pilates och några magpass, klockan är mycket men jag måste :) 
                                                           

                                                                  /Z

tisdag

Hej, OH vad tiden gick snabbt idag, vet faktiskt inte vad jag gjort från klockan 6 till nu, ba suttit och latat mig i sängen, nä jag har faktiskt hunnit med ett tränings pass med lite jazz och hip hop steg, har börjat träna lite sånt nu för att se om det ger resultat, har ganska mycket träningsvärk i magen efter 2 dagars hård träning. har tränat pilates 2 mag pss och lite ben böjningar, så I'm  reallly in for it. Kul är det, mspåte jag säga och det känns. ska snart träna med mamma också blir nog även då 2 mag pass och pilates på 20 minuter.

Idag var det en väldigt tråkig och långsam dag på jobbet, konstigt? aa. innan gick tiden väldigt fort men nu vet jag inte vad, Hoppas dagen imon blir bättre! jag var nog bara trött =)


eh nu kom mamma in och tjatar om att vi ska träna. så bye for now!  



                                      / Z
 


måndag

hallå där :)
Idag vaknade jag ganska tidigt, en halv timma innan mamma steg upp, känner mig så stressad på morrnarna när mamma komme och väcker mig, så nu tänkte jag prova med att vakna innan henne, och ta den tid jag behöver. Inte för att jag är morron trött, utan att jag helt enkelt gillar att stå och fixa mig framför spegeln :)
Idag på jobbet gick allt så snabbt, tack vare Ronja!, Thnx måste jag säga, det är riktigt kul och prata med dej, tiden forsar iväg då.Riktigt Go' tjej!   Åt lite mörkchoklad så jag blev ganska pigga efter det, pluss att vi hade lite pausgympa, HAHA jag va på väg och skriva ReklamGympa HAHAA! och det piggade nog upp en del!

ah, igår va min moster här och berättade lite roliga saker, måste bara berätta det! HAHA
vi kom in på ämnet om Invandrare som bryter p å svenska. HAAHA! det var jag som började med det hela och sa hur mamma skämde ut sig på jobbet med att säga att min bror skadat BAND LEDET! hahaha hon menade ledbandet!

Min moster sa detta en gång i tiden då hon skulle övningsköra med sin lärare.
läraren frågade glatt, Vad har du gjort i helgen Elvira (min moster)
' min moster svarade glatt tillbaka'  Jag GRÄSTE KLIIIIIIPEEET! hahahahahahahahhahaa
Klint blå ( blomman blåklint)
tuttar (tutar)
när (ner)
Finns mer men inget som är så underrhållande precis.

Visst har jag torr humor. ah de ligger nog i släkten måste jag säga.
jag känner att jag bra Måste komentera lite om gårdagens EM match mellan Spanien - Italien
Tråkig och tung match, jag började kolla på den i andra halvlek. och jag somnade nästan, men pappa väckte mig gång på gång då han skrek till då Spanien var nära mål, och jag måste säga att det var dom verkligen uppe vid det italienska målet var bollen jämt kändes det som..ändå var det en tråkig match. 
Och domaren FYFAN! asså låt spelarna spela fotboll, han blåste hela tiden, kändes som om han stoppade spelet.
Spanien vann på straffar vilket är ganska orättvist, men livet är nt rättvist, och det får vi leva med! om man nt gör de nu, och om man inte har förstått att det är så allt fungerar så, så är det verkligen dags att göra det, Skärp er nu!






/Pusss, nu hade jag tänkt träna lite pilates.


Välkommen till min nya blogg!

  • Kul och att ni tittade in! detta är nog min andra gång jag påbörjar en blogg, hoppas det går bättre denna gång.
    jag ser fram imot att skriva här, och få skriva ut mina tankar och känslor. Åsikter? jo de har jag många, jag kommer skriva så mycket jag hinner.

    Nu ska jag gå och kolla på EM, ikväll vart de Italien mot Spanien
    jag håller nog på Spanien,


    /Z