Du av alla människor!

Jag är så besviken, att det gör så ont i hjärtat mitt, jag vet inte vart jag ska börja.. Berätta om hur arg jag är eller hur besviken och ledsen jag är. Att just du skulle betee dig på det sättet skulle jag aldrig kunna tro, sedan beter du dig som om inget har hänt, jag nämnde det dagen du hade kommit tillbaka. Jag kan inte påstå att du ljög utan du höll bara tyst och ville inte dela med dig, jag tror att det kändes ännu värre!

Du kom på massor med ursäkter och jag kände att något var fel, Inte bara jag utan alla i min omgivning. Du ville inte ha mig där, ditt egna kött och blod, det sved måste jag säga!
Jag förstå inte varför? Jag vill inte veta heller, utan nu vet jag vem du är, Jag förväntade mig aldrig så mycket av dig, men denna gången kände jag att jag verkligen hade tatt ett skott för dig.
Jag förväntar mig ingen ursäkt, I forgive but I never Forget, Kom ihåg det! För nästa gång du behöver någon som ska ställa upp för dig, så är jag borta som vinden, Jag är helt enkelt gone!?

jaoo.. har lite tid över, så jag tänkte skriva ett kort inlägg.. dagen börjar med psykologi vilken även är den första psykologi lektion för terminen, jag ser framimot den, eftersom jag är så intresserad.. men vi får väll se.. får inte ha för höga förväntningar.. Efter skolan, blir det nog en sväng på stan,  har lite grejjer som måste fixas...
Nää snart går bussen men...

En kvinna störs av vad en man glömmer - en man av vad en kvinna kommer ihåg.


Gotta keep my head held high.

Japp, skolan är igång igen.. känns väldigt skönt, jag gillar skolan, jag gillar de ämnen jag läser, jag ÄLSKAR BF!
Detta år läser jag en hel del nya ämnen bla.. hälsopedagogik, pedagogisk ledarskap, naturkunskap, mf..
Jag ser framimot detta året, för jag känner att jag utvecklats och mognat som person under det första året.. Jag ska även på kurs i Stockholm den 4 september, kursen handlar om distriktstyrelsen, sen ska jag även försöka fixa så att jag kan gå en ledarskaps utbildning.. nu snart.. för det hade varit jätte bra eftersom jag just läser de ämnen jag läser just nu..Nä nu börjar det bli långt...! Aja, imon äre skola och work som gäller.. Glöm inte cheka in min nya blogg sida för märket 2I1N3A - www.iinaaass.blogg.se!

Gotta keep my head held high.


The Accidental Husband

Om du verkligen vill hitta Äkta kärlek måste du veta vad det innebär.Du hittar inget om du inte vet vad du söker.
Du hoppas på att nån vill ha dig- Men när det egentligen är du! Du måste ta reda på vad det är du vill!

Alla kan förälska sig, men sanningen är den att du måste hitta en man som kan fortsätta älska, Varför nöja sig med en pojkvän när du kan kräva en man?
Du nöjjer dig med det näst bästa alternativet, Vi vet att vi förtjänar bättre så varför sänker vi våra krav?
Jag har lärt mig att om man inte kräver äkta kärlek blir man sårad!

Är du rädd för att vara ensam?
Vet ni vad som är mer skrämmande? -jo att vara ensam med fel man resten av livet!


Tjejer=KOMPLICERADE

Vi tjejer är riktigt komplicerade ibland... Varför nöjjer vi oss inte med den vi redan har utan söker alltid efter något extra! 
 


jag..

.. har lärt mig att uppskatta topparna & inte oroa mig så mycket för dalarna här i livet!

Imorgon blir det 3 bokrecensioner! ! =)


Designa ditt egna Armband genom 3 enkla steg!

Hej bloggen, nu är 2I1N3A bloggen igång,  ni som är intresserade av armbanden får gärna titta in på den!
Det nya är att ALLT går mycket snabbare, eftersom DU själv designar ditt Armband !

TRYCK HÄR!


ny bloggsida för märket 2I1N3A

Hej bloggen, jag har varit väldigt upptagen idag med min nya bloggsida där mina smycken kommer att finnas till salu. Jobbar förfullt på den.. så ni får gärna kika på den när den är färdig..inom de senaste dagarna!

MA BOLI ME COSAK!

-

Jag vill vetaa

Jag är bara så trött just nu, Trött på att inte veta vad som sker med mig, läste en vers nu någonstans  - Måste vara nån slags maaaaaaaaaaagi..-Jag håller fullständigt med, jag vet inte vart detta leder, jag vet inte vad som kommer ske... men jag VILL veta! Allt detta är ett resultat av det botten som inom mig finns, alla lögner, alla svek.. jag vill veta vad som kommer att ske! Varför är jag så naiv?`jag har hela livet framför mig, men endå vill jag ha allt  detta nu.. VRF? Känns som om jag inte kommer få uppleva allt det där som står å väntar på mig.. men varför?  Jag bär jue fan inte på någon dödlig sjukdom för att jag ska tänka såhäär.. Jag måste verkligen rensa hueet..!

Baby I'm home"

Heeej, bloggen, nu är jag Äntligen hemma efter  ca 27 timmars bilresande! Jobbigt, men sååå underbart.. tyvärr så hinner jag inte skriva så mycket mer nu, För att brossans rum ser rent ut sagt ut som en svinstia..(Fåglarna bodde i hans rum under tiden jag var på semester!) men nu är det väll bara ta tag i damsugaren å städa =)

Hoppas ni haft en underbar Sommar, För min var KLOCKREN!