Söndag

Hejsaan!, här sitter jag och bloggar från min laptop, skönt att  ha den till hands, när jag kommer hem, ska farssan dra och köpa sånt   trådlöst nätverk..:D...Idag så åker jag hem ifrån höör, Har varit över skönt och komma bort ifrån karlskrona, Nyss komm jag hem ifrån en handbolls match.. min 15 åriga kusin spelade, de vann  stort! kanske 10 skillnad..

Igår så gjorde jag slut med E, och jag hoppas att han förstår..varför, De e synd faktiskt.. jag älskade verkligen honom men han tryckte ner mig psykiskt..Nu är det över. Jag är inte glad över det, jag är ledsen och besviken..men nu låter jag det vara och nu vet ni det också, Jag är inte singel heller för den delen... jo på de sättet singel,singel.. men jag vill inte ha pojkvän.Jag tar ledigt från den fronten på ett jävligt bra tag nu.

när jag kommer hem då ska jag spela SIMS hela dagen lång...har saknat sims faktiskt..men men.. tar igen de idag när jag kommer hem.

LÖRDAG.

Hejsan, denna lördag har det hänt enormt mycket, jag har fått en Laptop, ny data skärm till min dator...och så har jag shoppat lite här i Höör te mitt rum...:D
Var på Bandy match,min 11 åriga kusiner spelade, hur duktig som helst vann med  9-1 sen vart det hocky match,där han inte orkade så mycket så de förlorade men det gör väll inget... Han vann innebandyn... Gooo Pinde:)

Nu så ska jag kolla klart på When a stranger calls och sen the sisterhood of the travelling pants 2.... vågade inte kolla klart igår då jag satt ensam, min kusin hade somnat.. och lämmnat mej ensamm.. BUHU!

i höör

Hoj,som skåninggarna säger :)
sitter hos kusinen och vi laddar inför  Hostel 2 somvi lånat hem, sett den på Bio men de va ett bra tag sen..
-Geishaa och popcorn MUMS!

Känns inte som Fredag.

Heeeej :)
Idag när älskåt kommer hem ska han beställa mina bantningspiller, det blir de där oneweek :) kmr nog göra suseen när jag  tränar osså :D LÄNGTAR! om någon timma när mamma kommer  hem så åker jag och familjen till Höör där vi ska vara över helgen ska bli mysigt, de va ett tag sen jag var där, kanske åka till lund och shoppa lite. Kul..Möta upp min ljubav ocksåå kanske.. får väll se vad vi bestämmer oss för.Kommer nog bli några långa promenader med söta Djina i min varma tjocka jacka i helgen.Jätte bra för mig som inte tränat på ett tag nu.Idag har jag bara vilat och tagit det lungt här hemma, men snart så ska jag sätta igång med lite städning. Måste städa Tuttus bur eftersom hon ska vara ensam hemma och jag vill inte att det ser utt som ett bombnedslag när jag kommer hem, men det kommer det nog göra men det får jag väll ta!

nu återgår jag till mitt underbara the sims ett tag där min tonåringa dotter  fått tvillingar :)


ner i vikt...Det vill jag.

Nu tänker jag igen på om jag ska beställa bantnings tabletter. har några att välja mellan:  One week metoden, Reduxin eller Lepigen...Får väll se... Vill verkligen ner i vikt!

Blodprov-

Hejsan, Idag vaknade jag helt total förstörd :(
Ögonen vart svullna, ont i magen ja, ont i halsen...a u name it.. Det var jätte jobbigt och stiga upp ur sängen, som var sådär över skön och varm. Jag tänkte vara duktig i morse och  dra till skolan 1 timme innan jag börjar (pluggis...) för att göra klart min förbaskade broschyr. AAA vill ni veta hur det gick? AUUUHM! andaas Zeriina....... A det gick jätte bra  när jag satt där och skrev ut min broschyr tills pappret kom ut. HALVA TEXTEN var borta,, å jag hade 10 min på mig. Jag frågade bibliotikarien vad jag kudne göra hon bad mig dra till de där nördarna som kan sånt här på vån 3.. vissdt tänkte jag. jag gick dit och de skickade mig till vån 4, när jag kommit dit så skickade de tillbaks mig till  våning 3. När jag hittat den rätta mannen som kunde tänka sig hjälpa mig, så var han så himmla  otrevlig att jag sket i det.
Hatar verkligen människor som håller på så, bara för att de är sura och deras dag inte går som den ska så ska de låta de spillas ut över de andra..OOh! 

Vilken tur tänkte jag när jag fick reda på att Vår lärare inte var där utan vi fick extra tid på oss att jobba på broschyren, men sen fick jag sms av mamma, där hon sejjer att hon hämtar upp min om 5 min, Hade tid på vårdcentralen.Kom dit och ser en lite äldre läkare gå förbi och så säger jag till mamma OH HOPPAS de inte är han, som ska undersöka mig, efter 1 min såkommer han fram å frågar är det du som e Zerina. OH NO, tänkte jag, han såg jätte konstig ut, men han visade sig vara hur TREVLIG som helst!  Efter några frågor och en undersökning så var det dags för blodprov... Asssh tänkte jag.
 " hellre det än, gastroskopi!!!!! " AA, blev typ 6 småburkar med blod... och så var det färdigt :)  trodde jag.

Efter besöket hos doktorn så drog vi till apoteket och tog ut mina tabletter som jag hoppas kommer ha nån effekt. Väl hemma satte jag mig och spelade sims, BÄSTA RELAXEN måste jag säga... =)
Sedan ringer telefonon och jag skyndar mig för å svara eftersom pappa jobbat natt och jag vill inte att han vaknar...
Jo det  var doktron som bad mig komma tillbaks till vårdcentralen de skulle ta några till  prover, och prata lite till med mig.
Dom tog 3 småburkar med blod ur den andra armen..och jag fick gå, Wiee!


Doktorn kom fram till att det ligger i generna i min familj eftersom min mormor har problem med magen, mamma och nu jag.Han sa även att mag problem inte går och bota om det ligger i generna utan att det alltid kommer tillbaka. Problemen kan endast lindras inte botas.. Men men... Hoppas på det bästa!

 

onsdag

Hoj där!
Här sitter jag med så himmla ont i magen att det inte är sant. jag har magkatarr om ni inte visste det, Det är typ värre än magsår,magsår skapas av magkatarr vilkter blir lätt och bota medans då man har magkatarr då finns det egentligen inget botemedel... som verkligen funkar. Har tagit 3 kurer med Omerprazol och ätit flera boxar av s¨nna där tuggtabletter. Det har bara hjälpt mig för stunden, vilket inte är det  resultat jag söker.
Man får magkatarr genom att
 -äta oregelbundet
-tugga tuggumi för mycket
-äta för lite och sedan för mycket
-STRESS

När man har magkatarr då är det så mycket man inte kan äta å dricka tex. friterad mat, gurka, paprika, (tomater). starkt kryddad mat,saltig mat, ägg, citron, apelsin,lime, äppel, ALLT SURT och starkt.. och även mjölk.. a Jag har säkert glömt något men äsh, det är så mycket endå..
Den enda lösningen är kanske för min del att bli undersökd genom gastroskopi, man får en slang i halsen  med en kamera och då ser man om magen är skadad eller inte.. men äsh.. jag får faktiskt  skylla mig själv, jag äter de jag inte får äta och jag har en omedveten stress(onödig stress), och stress inombords..

Hoppas det blir bättre med tiden :)
Efter något bra kommer det alltid något dåligt & tvärtom!.


Käraa blogg

Hallo där..sura,glada eller arga läsare. Alla har väll sina sådana dagar. Idag känner jag mig bara trött.
Jag har inte ätit så bra idag, men det gör inget för när vågen visar det jag vill den ska visa ja då ska jag äta, typ...
Nu sitter jag här och tjaffsar i onödan med min underbara pojkvän. E de någon som har ett tips om hur ja och min underbara pojkvän ska sluta tjaffsa..? teeell us då. för detta tycker ingen av oss är kul.

Idag fick jag min lön så de blev lite shoppande.. inte alls mycket men de e skönt måste lära mig ta hand om mina pengar. Nu kommer ett sånt där tråkit inlägg.. men det är skönt och skriva av sig!

Har ni någonsin känt att något är så rätt men endå så fel på samma gång? Jo det har jag.. Jag vet inte om det är brist på känslor eller vad det är? Han får mig och le, Han får mig och gråta.. men ibland så orkar jag bara inte mer. Då jag säger det till honom jo då vill jag ta tillbaka det jag sagt. Kär? är det, det jag är? Svaraaa nån!

I bussen idag mötte jag på en kompis som en gång varit en väldigt nära kompis, "En gång för inte så jätte längesen så var du min bästa kompis", men vi tappade bort varandra på vägen, vi gick vilse genom att gå förbi varandra, Jag vill bara säga förlåt för hur det var då och jag tar mer än gärna en fika med dig, vill hitta tillbaks till det vi hade en gång för inte så jätte längesen, även om det tar tid, så får det göra det. Tiden räcker alltid till!  / Till cuca.


trögt med bloggandet.

Denna vecka har jag inga läxor mer än att jag måste jobba på min fritids & kultur broschyr som ska vara färdig nästa tisdag, goo mee., har inte ens börjat.Men men... jag har nt bloggat på länge för att jag har tränat så mycket, eller rättare sagt varit ganska upptagen. skola, träna sova... har de varit de senaste dagarna. Onsdagar brukar jag egentligen ha paus när de gäller  träningen men inte idag känner att jag måste träna! jag måste ba berätta om en sida för de som vill gå ner i vikt  den heter: www.viktklubb.se den är inte gratis, man måste betala för att vara medlem och den är värd det. för genom den så räknar man kalorier och jag blev så chokad när jag såg att ett äpple innehåller 70 kalorier, WOW sa ja, men jag antar att det är bra kalorier. Mamma gick ner redan 1,3 kg på ba 3 dagar.. så detta funkar verkar det som. Själv har jag tränat bort 4 kg :) goo mee...! Ne nu ska jag fortsätta med min broschyr.

/Lateeeer

Nights in Rodanthe

Nights in Rodanthe (it's never too late for a second chance)
Based on the best selling novel from the author of  "The Notebook"  

Jag hatar dessa filmer, varför måste man göra sånna för, det enda människor får ut av de är tvivel och man blir såååå enormt deprimerad.


Sånna här filmer borde vara varningskyltade. så jävla känslig var filmen att det inte är sant.

VARNING : om du är känslig eller i ett förhållande så SE DEN INTE!Hjälp mig så hjälper jag dig

En ny gratis sida, enligt mig är gratis sidor skit, men denna verkar väldigt intressant, man behöver endast värva 4 kompisar, och presentkortet är redan iväg skickat! :D Kul! Detta måste jag testa och du ossåå. Tryck här för att bli medlem

->    www.gratismode.se/?c=4609


JÄVLABUSSCHAUFFÖR

Jag är så jävla förbannad!  var ännu argare imorse, idag var det en riktig skit morgon.Men jag börjar berätta om igår...

Igår så var jag och boxlade på idrottslektionen med klassen, som vanligt så sög jag, men men de va skit kul ändå...HAHA, Jag,Sedina & Malin hade fått värsta uppvärmningen då vi hade gått till bowlinghallen, så kloka som vi är så gick vi en omväg, vi gick runt hela stan istället för att gå tvärs över, men  ässh, dit jag vill komma var då jag och sedina skulle ta bussen hem, Vi är vid övergångstället och där står bussen och väntar, Så vi springer den va kanske 5-6 meter ifrån oss.. och precis då vi är framme och chauffören ser oss, och jag knackar på rutan så ÅKER den iväg, FATTA VAD SUR JAG VAR! vi fick gå ända in till stan sen för att ta bussen. Den andra saken var att i morse så skulle vi ha en prova på dag på Rosenholm där vi skulle testa olika sporter, Vi skulle samlas 08.40 så jag tänkte perfekt jag tar den där bussen som går 08.27, och jag började gå hemmifrån runt 20 över och precis då jag klev utanför dörren så Började det ös regna , och jag som  är så lat orkar inte ta fram nycklarna för att ta ett paraply så jag börjar gå, jag är snabbt framme vid busshållsplatsen och där står jag och våäntar på att bussen ska komma när som helst. men det gör den inte, de går 5 minuter sen 5 minuter till och 5 minuter till och till slut kommer den, MEN DÅ KÖR BUSSJÄVELN FÖRBI MIG! fattta att jag var sur så jag börjar skrika som fan, hahaha....Jag vänder mig om och börjar gå hemåt.. men då får jag sms av sedina där det står att nästa ´buss går 45, skit bra tänkte jag för klockan var prick 45 och, då ser jag bussen och sätter mig på den, och åker iväg.
FATTTAR NI ATT JAG BLEV JÄVLIGT SUR! TRODDE JAG SKULLE SKADA NÅGON DÅ... och det blev inte bättre för de, för när jag kom fram så dog min mobil! LYCKAD MORRON VA? noooooooooooot!
Nu har jag lärt mig att jag inte ska skratta när jag själv sitter i bussen och chauffören kör förbi någon. Vilket jag gjort många gånger.haha!


Nu ska jag iväg och ta bussen 3 hållplatser för att träffa och ha det kul med nårra barn/ungdomar .Jag är med i en verksamhet som heter Junis och vi har olika aktiviteter med barn så att dom ska komma bort från gatorna bland annat.
Efter det ska jag nog träna :)

/Later


Söndag.

Go'morron på er. sovit gott?
 hur skönt som helst att sova ut idag. ooh!.. Idag blire träning här hemma, kanske dra ut och åka inlines, får se..
Så mysigt de va och träffa pojkvännen igår, auu de behövdes verkligen, var jue ett tag sen vi sågs, hur som helst  hade  vi de hur underbart som helst tillsammans.. och vi ses snart igen =) längtaar!

Igår när jag kom hem kollade jag på en film som går ikväll på 4an -Failure to Launch  (hemma bäst) heter den på svenska Den va skit bra verkligen.så om ni inte har något att göra ikväll så ta en titt på den, det är en komedi/ kärleks film. Bäst!

Den handlar om en 35 årig kille som fortfarande bor hemma, och som på sätt och vis är rädd för kärleken för varje gång när en tjej närmar sig  honom  och vill ha mer än bara kul det vill säga ett förhållande så backar han ur genom att ta med tjejen hem  där hon träffar föräldrarna. Hans föräldrar vill få honom  ut ur huset och de anlitar en tjej som ska hjälpa dem att få honom att flytta. En riktigt bra och rolig film, rekomenderas      


(En bild ifrån igår :) )

                                                     

mysväder..

Go morron gott folk.
Hur har ni det där hemma denna mysiga lördagsmorgon, själv älskar jag detta vädret, lite mulet och mysit.
Ska snart dra iväg och fixa till mej lite, Ska jue träffa ljubavi idag, underbart! Saknat han otroligt mycket.
Vi ska nog inte göra så mycket mer än att  umgås, ta en fika och så :)...Ta igen den tid vi varit ifrån varann.

Imon så händer det inte så mycket mer än att jag ska träna och vila, underbart!´/Hejsvejs...

EMA LIVERPOOL 08

Nu, sitter jag och väntar på att EMA LIVERPOOL 08 ska sätta igång, ska bli kul :)

Ledig.

Vaknade runt 8 imorse, satte mej upp i sängen och läste, (innan jag dör) heter boken. Skit bra.
Skulle på nån utbildning i skolan  idag, men no way. är ju ledig!
Igår så tränade jag inte, andra saker kom i vägen men snart ska jag dra och träna lite.. 2 timmar eller nått haha!
köpte lite presenter till mig och älskåt, igår hoppas han blir glad :)(Ni får se på söndag) Hahaa..
Neee nu ska jag kolla när bussarna går och dra å träna.
/ seeeees


Datakunskap..

Hejsan, jag vet inte varför jag alltid sitter och bloggar då jag  har datakunskap.. jo för att det är så  jävla boriiiiiiiiing.
Har datakunskap en timma nu och sen engelska..och sen ska jag gå runt lite på stan, köpa lite things...och sen hoome, hur underbart som helst...:) Vila ut i 4 dagar.

nae nu ska jag vara duktig och göra det jag ska.
/later...

snabbis..

auu, klockan är lite över 23.00  och jag har bestämt mej för att skriva ett kort inlägg..

De sanaste dagarna har jag sett 3 super bra filmer..som jag rekomenderar starkt
Ten inch Hero - Over her dead body - I am sam
Verkligen skit bra filmer, längesen jag såg så bra filmer,


Idag tränade jag inte, har sånt träningsvärk i vaderna att de gör sjukt ont... Imon ska jag träna men inte på löpbandet för faaan.. Tror jag kommer krypa hem isånnafall.
Imon slutar jag runt 12 underbart, ska nog gå ruunt lite på stan.. och sen är jag ledig  i 4 dagar. hur underbart som helst...


söndagmorgon.

Go morgon. människor :)
Här sitter jag med en ångest i magen. Har inte tränat på  hela 2 dagar. I Fredags bestämde  jag mig att det fick vara mysFredag så jag tränade inte.. men i lördags hade jag verkligen tänkt träna. och  runt 13.00 tiden kollade jag runt på schemat och de va öppet ba till 14.00 så jag kände att ne.. så istället tog jag och bakade gula rutor skit gott!
Idag ska jag banne mig träna. minst 2 timmar. Jag har inte blivit beroende men det är så jävla kul!.. inte bara de. utan man känner och ser resultaten måste jag säga.. jätte skönt.


PROBLEM:

det är så att jag är trött på mitt långa hår. (hårförlägning)

Jag har velat klippa mig ett tag nu... men så dum som jag är har jag klippt upp mitt hår istället så jag kan inte klippa det så som jag vill ha. det vill säga page...(lite slarvig och lite längre page..) typ som Brooke i säsong 6 ...Men nu måste jag vänta tills mitt hår växer ut igen... Men de e bra, får ha mitt långa nu  när vintern närmar sig så fint med mössa.

Nä nu ska jag storstäda mitt rum.
/ lateeer.