25 september

Heeejsan :) fyfan va länge sen jag skrev av mig här ..har varit lite trött senaste tiden och inte orkat skriva... men now i'm back!

Uhm .....jag sitter i skolan och har datakunskap, skit kul NOT, men jag överlever...
Slutar om 20 min helt skönt, Sen ska jag hem å bara  vila, har haft 45 min redovisning de gick väldigt bra!
Senare hade jag engelska prov vilket osså gick väldigt bra enligt mig :)
nu kmr läraren aaah. såå trög.

skriver mer ikv!

auhm..

Jag vet inte varför jag bryr mig, men jag gör det för mycket också!

Adi

 

          08.09.22  - Välkommen till världen Adi! <3

varför?

du e trög, men jag är trögare för att jag fortsätter snacka med dej.
 

Ons.

Hejsan :) allt bra med er?
Själv lider man  av träningsvärk, skoskav och ny tvättat hår!
Jag hatar verkligen nytvättat hår :(

Visst e jag duktig har tränat 2 mag pass på 10 min vardera och 1 pilates pass =)
Jag har matte prov på fredag, och har faktsikt ba pluggat lite, ska plugga lite mer imon.Ingen träning imon då, eler jo kanske 2 magpass =) om jag hinner klämma in de..
 

Striptease

Tyvär så kunde Amela inte komma, så jag fick mysa ensam istället framför tv, ganska okej faktiskt =) Ibland kan det vara mysit & skönt att vara ensam. Har varit jätte duktig och tränat 20 min pilates och 30 min bootcamp! och jag måste säga att det verkligen känns. Hoppas, jag orkar med de imon osså :)...Ska börja med lite striptease osså, Kul va :) så som dom galna hollywood stjärnorna, kommer i form... hoppas de funkar =)

hade tänkt och sova nu, så go'natt!                    /z                                             

i'm in a hurry

Hejsan sitter här, väntar på Amela hon ska komma snart,  vi ska till affären köpa lite gott,  och sen kolla på film :)
Satte mig lite innan å försökte göra lite matte, men det funkade ba inte så -jag ger upp, är för trött..

veckohoroskop v.37

Stenbocken 
Vecka: 37
(2008-09-08 - 2008-09-14)

Ditt behov av att hjälpa andra är helt överväldigande. Och du gör det inte för att få beröm eller uppskattning - vilket är tur, för det är inget du får direkt. Sårade själar kan, precis som sårade djur, vara grymma. Du sträcker ut en hand och riskerar att få den klöst. Men det är ingen fara, för du vet vad som är rätt och fel.

Go'natt

In life, is every ending a new begining.

Nu ska ta & träna ett 45 min pilates pass, wish me luck, har nt tränat på ett tag.Känner att jag har svullnat upp igen, haha!
De ska bli en ändring på de serru, Skönt ska det bli och börja träna och äta rätt. Har fetat mig hela veckan samt helgen.. neej neej, de ska jag inte göra mer, det kan jag lova er :)
 
Go nattt / z


ungdomar & kärlek?

Hej,
 
Satt å kollade på One Tree Hills säsongen 6. Efter varje avsnitt så faller tårarna, Allt som sägs i avsnitten får en berörd på ett eller annat sätt, de jag mest tänkte pa då jag såg den vart dagens ungdomar och Kärlek!

Varför ska alla ha så bråttom? Varför inte ta det lungt njuta av livet nu med kompisar och de som står en nära?. Varför handlar allt om att vi har blivit så  mogna så tidigt, när tiden är inne kommer den rätte, "love finds you,you don't have a choise" Kärleken är något underbart, men nu bland ungdomar händer allt så snabbt, förlovning, giftemål, barn wtf? vad har hänt med oss igentiligen?....Varför har vi växt upp så snabbt, Njut av livet, och ta det lungt. Allt tar sin tid, den rätte kommer, när man minst anar det, Love finds you, not the way around.

Kärlek ska vara överskattat, det är då det är på riktigt!

When love knocks, you have to let it in!


Torsdag.

JUHUU, fågeln gick in :) ringde pappa idag i skolan och frågade om den va inne, och de va den bra va? HAHA :D

Fan vad jag är trött, kom hem nyss, vatt i skolan å tog en promenad efter., sry för att jag e så osocial men jag e så jävla trött varje dag efter skolan, HAHA
Jag e hungrig och ska ta å kräla mig ut i Köket å göra pizza, med räkor uh, va gott :)


 / Seeees

FÅGELJÄVELJÄVLA  TRÖGAAAAAAAAAAA FULA FÅGEL
...! assså den e så cp. DEN VILL INTE IN I BUREN NU SKA DEN FÖR FAN I MIG VA DÄR HELA KVÄLLEN (på gardin stången) Jag skiter ii assså. CP... OM JAG NT FÅR DEN TAM TILLS PÅ sönda HEJ DÅ MED den. SAKNAR MIN TUTTU! R.I.P :(

                                                                                     JAG ORKAR NT MED DEN LÄNGRE!
 
  


Livstal

Jag är besatt av Horoskop och Astrologi! Det är det bästa som finns, och jag tror på det.
Vad tycker du om Astrologi?
jag brukar följa mitt horoskop dag för dag, på 
www.ditthoroskop.nu gör det du också!Livstalet sägs vara det viktigaste av alla numerologiska tal. Det är ett tal som präglar hela ditt liv och därför brukar även termen livsväg användas (Karaktärstal är också det samma som livstal).

Ofta känner en person till sin livsväg, medvetet eller omedvet då livet brukar vara mycket enklare att leva om man försöker leva efter sin livsväg. Livsvägen avslöjar var en person har sina största möjligheter, vilka egenskaper personen har och vilka talanger som personen bör ta till vara på. I de fall då livstalet känns främmande kan det bero på att andra tal (t ex det som erhålls med "nya systemet") påverkar i en annan riktning.

Alla personer har egenskaper från alla livstal men egenskaperna som indikeras av ett specifikt livstal är mycket starkare för de som faktiskt har det livstalet.

Innan ni läser så ÄR DETTA HELT SANT OM MIG verkligen allt!

Livsväg 1, den typiska ledargestalten:
Personer som har 1 som livstal är ofta mycket energiska och handlingskraftiga. Inte sällan är de även ambitiösa och bra på att fatta snabba beslut. En negativ egenskap som de har är deras otålighet och bristande självkritik.

Har du livstalet 1 så är du troligtvis en populär person som gärna är den som tar initiativ och startar nya projekt. De flesta uppfattar dig som en trygg och självsäker människa som är något av en ledartyp. Din koncentrationsförmåga är god och din något djärva och originella framtoning hjälper dig att nå dina mål i livet. Du är också mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.

Du kan ha svårt att känna dig tillfredsställd och vill hela tiden förbättra ditt liv. Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra, och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Du får försöka lära dig att andra människor kanske inte har lika mycket energi som du.


Här  kan du också se vad du har för livstal.
http://www.ditthoroskop.nu/se/livstal.

andra.september.tvåtusenåtta

Shuu
Här sitter jag mätt i magen, har ätit kladdkaka med massa grädde! Orkade inte vara nyttig idag! va på fettiss humör.

Dagen började med att jag åkte till skolan och på vägen dit köpte jag tuggumi och  Geisha! bara såå GOTT.Första lektionen hade jag matte och det gick väll som det skulle antar jag. Skoldagen i sig flööt på som den skulle på vägen till bussen mött jag  på min underbara AMELLA! =) vi tog bussen tsm. och så vart jag hemma hela dagen ida.

Bakat har jag gjort. Kladdkaka med massa grädde..mums!
Typiskt mig att jag glömmer köpa något i affären och får gå tillbaka då jag precis kommit in i huset.HAHA.
Sånt lyckas bara jag med tror jag. Elr?

Nä nu ska jag  ta och läsa lite har, lånat hem 4 böcker! HAHA 1 deckare som vi måste läsa på svenskan men den tar jag i andra hand, Ska lägga mig och läsa en bok som heter  Vince & Joy, Verkar vara väldigt bra, så nu äre bara och hugga tag  i den. Jag älskar och läsa och jag älskar att skriva, så jag borde nog börja med att ge er lite tips med lite bok recenssioner.Kul va? nä de tycker nog inte alla, det är inte alla som gillar och läsa.Men vi får se hur de blir med det, ska tänka igenom det lite.

 
Well every story doesn't have a happy ending, Sometimes a flower doesn?t grow