boring.

Idag, är en sån dag, då jag inte vet vad jag ska göra även om jag känner att jag har en massa saker att göra! ussh, Längtar till lovet.. snart.såå! Nyår spenderas förmodligen hemma med världens bästa!<3  Nyårsklänning är redan inhandlad, så det är skönt, nu är det bara hårförlägningen kvar och solningen inför firandet!and I miss you so...

UPDATE!

Hejsan! Det var ett tag sen.. har haft fullt upp med min Armbands tillverkning, övningsköring, praktik och en massa annat! Kolla gärna in min smyckes blogg där det kommer upp en massa nytt hela tiden! =)
Min praktik på en Montessori skola har börjat, den är integrerad med min gammla skola där jag gick sen fsk till 9:an så det är ganska kul å stöta på lärare man haft förut! Man blir glatt överasskad av deras bemötande!

Övningskörningen går bra, är inne på min 8:de lektion nu och jag har vågat mig ut på de riktiga vägarna redan, känner mig lite feg när jag kör 50 på en 70 väg, men men.. det kommer väll.Har 2 månader kvar tills jag fyller 18 sen får vi väll se om jag lyckas ta körkortet i Januari!