Dagboken, Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Har du inte sett den? Se den föööör FAN!
Rekomenderas starkt.


-The Notbook


ibland..

..är livet inte rättvist, ibland måste man välja det säkra före det osäkra, ibland måste man våga ta ansvar, ibland måste man våga erkänna att man gjort fel, ibland måste man våga lyssna och framför allt ibland måste man våga göra det bästa för en själv inte för någon annan, bara för dig, inte mig, inte någon annan, gör det bästa för dig, gör det som bara är bäst för dig och våga inse att sanningen svider!

and once...

again I´m thinking about
Taking the easy way out ...

But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go ...

Ibland..

..förstå jag mig inte på er killar, vad tänker ni med? Jag ska försöka att inte peka ut någon nu för det är absolut det sista jag vill göra.
Jag förstår att vi tjejer kan vara lite hard to read ibland, lite för hard men det är där kommunikationen är till för, men vissa väljer ju bara att strunta i det. Så kan man också göra.
Jag känner mig kluven, konstigt förvirrad när jag redan vet hur det kommer sluta, jag kan sånt här, inte första gången. Men jag tror fortfarande att känslorna styr och är starkare än vad hjärnan säger och vill.
Hur blir det nu?.. Hm.. fortfarande en gåta.Jag återkommer.

Remember Me

Varför väljer jag att se filmer, då jag aboslut inte borde se den här sortens filmer. Inte för att jag visste att den skulle sluta såhär, men den berörde lite mer än förväntat, inget för de som är i ett förhållande kan jag väll rekomendera.I believe

.... everything happens for a reason. People change so that you can learn how to let go. Things go wrong, so that you appreciate them when they're right. You belive lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.


De är bara mänskliga...

Huh, var ska jag börja? var jag än börjar så blir det inte rätt, jag säger aldrig det jag vill utan pladdrar på som aldrig förr.

Livet? Kärlek? En massa tankar..varför får man uppleva så mycket, varför får man veta så mycket, man egentligen inte vill veta.
Jag blir så besviken, så jävla besviken när jag får veta saker, när en kille med flickvän fortfarande ringer en å vill snacka, säger att han saknar vissa stunder med en, hur ska man reagera, att han älskar sin flickvän, lika mycket som han "skriver" att han gör, vad är det han vill mig? visst blir man smickrad, men va fan, tankarna far igenom var det precis såhär han gjorde mot mig? man blir ledsen, arg och besviken.Men han är ett avslutat kapitel.
Man tro sig glömma bort det när man lägger på men nästa gång han ringer blir man påmind igen.

Vissa saker är bättre att inte veta, då ens närmaste kusin väljer att berätta för en att hon ångrat sig, vid 19 års ålder efter att ha gift sig, med den kille hon tro sig ska leva med hela livet, vad säger man? så klart försöker man att uppmuntra henne till det positiva samtidigt vill man banka skiter ur henne för att hon varit så dum. Vad gör man?
Samma natt framför mina ögon kysser hon sitt ex som också bär en ring på ringfingret. vad säger man? hur reagerar man? Ibland är det bara bättre att inte veta, klokare att inte säga något. För man vill ju endå hennes bästa.

Jag kan skriva upp en massa exempel nu, från mina närmaste som begår misstag, men var ligger felen?
Jag blir så ledsen så besviken av att ha varit en del av det här, av att veta om saker som jag kanske inte borde vetat. Jag blir rädd, riktigt rädd för jag vill inte vara med om dessa saker, vad gör jag? Kanske lika bra å bara glömma det? Bara skita i det, för de lever ju egna liv, men hur jag än vänder på det så är jag fortfarande rädd..rädd för vad framtiden har att erbjuda? Tänker jag för mycket nu, ska jag bara låta det vara? WTF?

Två klippor i mitt liv..

jag älskar er så jävla mycket!


faaan..

Jag leker med elden...Det värsta är att jag vet om det och att konsekvenserna kan bli riktigt stora.

I'm addicted.

I have a confession to make, I'm addicted!


.