Nyår ikv!

Heeejsan, då var det dags att invänta det nyaåret som ska firas, ska bli hemskt kul.
Idag så var jag i växjö med Elli  å gänget, helt kul. en tröjja,  skor, väska, smink åå lite till onödiga saker fick hänga med mig hem...
Wiie, ska bli Hel kul verkligen! Speciellt med de männiksorna nyåret ska firas...
Det spelar ingen roll Vart man är endast med Vem man är..!Såå sant så..

Skriver nästa år igen .. =)

Tisdag.

Halooo =) Idag är det dagen före Nyår, awwii, längtar!
Sitter här med kusiner å umgås :) Kusiner ifrån Stockholm, som jag typ 1 gång i hela mitt liv träffat förut Haha, Världen är faktiskt ganska liten när man fattar att man har kusiner överallt!!

Idag har de inte hänt så mycket mer än att Elli å jag vaknade runt 11 å drog ner till Alvesta City å fikade :)
Gott vare, blev en budapestrulle för oss båda med dricka, mums! Sen så giock vi runt lite i Alvesta typ rundor? Eftersom Alvesta e så litet, så går man i cirklar..Så vi drog hem, va ganska kallt osså.. Idag trodde vi att dagen skulle gå helt segt men naj, De gick övesnabbt... Spec när kusinerna kom :)

Au, nu sitter dom här brevid mej å tänker. VAD TRÅKIG HON ÄÄÄÄR! hahaa
 nää såå detta va allt för idag!, Imon blire Växjö, med Elli, å kanske Amela..Kolla på skor å shoppa lite..

Mystajm..

Heeeejsan, Elli är å jobbar, så jag umgås lite med Elvedin, vi kolla lite roliga klipp på youtube innan, å nyss kom vi hem, vaå  Handla lite smått å gott =) Så nu är det dags å tjocka oss framför en film, Elis å Elme kommer osså.. så de ska bli mys :) Tror de blir nån komedi film :)


                         
 
(Här är vinnarna ifrån turneringen! Helt super glada! De tre längst ner är mina kusiner.)

Alvesta

Heeeej,
Ny duschad å färdig för å gå ner till Alvesta City åå spana in lite grejjs :)
har det helt underbart här, Kusinerna är bäääst å så träffar jag nytt folk varje dag, Jätte kul.. I lördags så var det turnering här och det var skit kul! Heja nästan ihjäl mej :).. Min kusiner, Elve,Elme,Elis spelade å sen några andra killar, åå dom va jätte duktiga, det fanns runt  10 lag, och de flesta spelade jätte bra. Meeen Mina kusiners lag, var bättre och Vann hela turneringen, Så stolt jag var :)
 Senare på kvällen drog vi till värnamo, på fest där, var himmla kul.. kännde igen lite människor, åå så.
 Dagarna går helt mirakalöst snabbt! Bara 2 dagar till å så är det NYÅR,.. jag längtar!
Igår så var det filmmaraton här :) Först Twilight, sen Taken åå sen An american crime, för mina kusiners skull fick jag sitta där åå se om filmen igen :( men men, vad gör man inte för dem liksom?

Idag händer inte mycket  förutom att jag och Elli ska ner å kolla lite småsaker inför nyår! :)

Ha de bäst!

Alvesta here I come!

Heej!
Nu är klockan strax över 23.åå jag har packat färdigt, Applåder! Eller nä är inte klar än.. måste packa ner smink väskan osså. Sen Är jag klar =)
Att det tog sån tid? Började runt 7.. haha, men jag blev störd 12334 gånger tror jag.. de va nog df..
Men men, iimon runt halv 9 bär det iväg till Alvesta, ska bli skit kul å träffa Elli,Elve,Elis,, JAAA alla mina kusiner där borta, å jag ska stanna i 6 dagar åå vad vi ska umgås å mysa! <3

Natti från mej, idag, kanske skriver lite imon på morronen beror nog på! =)

Svenskar firar jul, Vi firar mellandagsrean.

Hejsan
precis kommit hem ifrån stan, Mamma å jag åkte in runt 10 tiden för att kolla in vad som finns i stan, e ju mellandagsrea nu.. Å allt detta fick följa emd mig hem.

1 grå tunnika på Gina Tricot
1 svart body på Gina Tricot
1 svart tröjja på Åhlens
Ett glittrigt Lila Nagellack till nyår , kmr bli skit snyggt med min svarta klänning.
Lösögonfransar å glitter spray på H&m
Ett stort silver armband på Gina.. med diamanter på.. snyggt med klänningen min.
Köpte även 1 par svarta tights å en Box med 5 par strumpbyxor, bla. till Nyår. fast har ännu inte bestämt mej om jag ska anväda dem på nyår.. Vad tycker ni?


Tack Bror =)

Imorse så snackade jag lite med Brossan.. om när vi skulle åka till Alvesta å plötsligt kom vi in på ämnet Parfymer, eftersom han luktade så gott, för att han hade varit i Kosta å köpt massa parfymer å Body lotions.Åå jag frågar honom e det den dära David Beckham Signature? Sååå sa han ja.. å då sa jag ooh jag har den Victoria Bekham signature. åå Dåå sejjer han FAAAAN VAD DU E DUM?.. jag ba.. ööö? Så sejjer han.. men jag har jjue köpt den till dej . AHHAHA!  jag fyller år den 6 januar så han hade nog planerat å ge den till mej.. Hahha.. men men. då sa han eh när min present redan är avslöjad såå här fåår du den. Å så kommer han fram med två presenter.. I den andra låg Kylie Minogue parfymen sweet darling å Bodylotion!.. OOH..den luktar gott.. =) ME like. SÅÅ tack bror! Fick 2 st parfymer å 2 body lotions.. åå jag som älskar bodylotions.

(BROR, Adi & Sötaste Eldin)

Min mamma!

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.(Moster och Mamma)

Du är mitt ljus när allt är  så mörkt, Mamma du är verkligen min bästa vän! VOLIM TE!
Nu har jag sån där tung klump i halsen igen Vill bara skrika förlåt men ingen skada e skedd? ....Man tar verkligen sin mamma förgivet, men det är ju alltid hon som finns där då något händer, I vått å tortt! ...

Livstal

Livstalet sägs vara det viktigaste av alla numerologiska tal. Det är ett tal som präglar hela ditt liv och därför brukar även termen livsväg användas (Karaktärstal är också det samma som livstal).

Ofta känner en person till sin livsväg, medvetet eller omedvet då livet brukar vara mycket enklare att leva om man försöker leva efter sin livsväg. Livsvägen avslöjar var en person har sina största möjligheter, vilka egenskaper personen har och vilka talanger som personen bör ta till vara på. I de fall då livstalet känns främmande kan det bero på att andra tal (t ex det som erhålls med "nya systemet") påverkar i en annan riktning.

Alla personer har egenskaper från alla livstal men egenskaperna som indikeras av ett specifikt livstal är mycket starkare för de som faktiskt har det livstalet.

Jag har livstal nr 1 och det stämmer in på mej väldigt mkt!..

Personer som har 1 som livstal är ofta mycket energiska och handlingskraftiga. Inte sällan är de även ambitiösa och bra på att fatta snabba beslut. En negativ egenskap som de har är deras otålighet och bristande självkritik.

Har du livstalet 1 så är du troligtvis en populär person som gärna är den som tar initiativ och startar nya projekt. De flesta uppfattar dig som en trygg och självsäker människa som är något av en ledartyp. Din koncentrationsförmåga är god och din något djärva och originella framtoning hjälper dig att nå dina mål i livet. Du är också mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.

Du kan ha svårt att känna dig tillfredsställd och vill hela tiden förbättra ditt liv. Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra, och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Du får försöka lära dig att andra människor kanske inte har lika mycket energi som du


Haha.

  • To The B Who Talk´s S about me, Thanks For Making Me The Centre Of Your Pathetic Life :)  

An American Crime 2007

Sommar var det då ett par cirkusarbetande föräldrar lämnade sina två unga döttrar i hopp om att de skulle trivas hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem.

I filmen blandas det vittnesmål, bevisdokument och tidsenlig 60-tals scenografi som för tankarna till "Capote" för att berätta den sanna historien om surrogatmamman Gertie som var hjärnan bakom ett av de värsta brottsdåden i staten Indianas historia. Regissören O'Haver är uppvuxen i Indianapolis och verkar ha en personlig relation till händelserna precis som vi alla har till hemskheter som begåtts i vår närhet vilket ger filmen än mer känslor.


. Mamman är en till synes sansad och säker mor vars sex spralliga barn till en början kommer väl överens med sina nya "syskon". Men när problemen kommer för familjen, när pengarna inte kommer och hennes döttrar hamnar i blåsväder bestämmer sig Gertie plötsligt för att ta ut sin frustration på den äldre av systrarna,(ena dottern av cirkusföräldrarna)  Sylvia som hon anklagar för stöld och lögner. Detta blir starten på en serie brutala och vidriga händelser som utvecklar familjehistorien till en hemsk omgivning och grupptryck då Gertie beordrar sina barn och deras vänner att bestraffa den försvarslösa Sylvia på sätt som ingen skulle kunna tro. "American Crime" beskrivs som en tolkning av rättsfallet Baniszewski, den egentliga tortyren som pågick i huset sägs hemskt nog ha varit mycket värre än vad filmen visar. Med detta faktum i bakhuvudet lämnar man "American Crime" med en tung klump i halsen och en hårt knuten näve. Att se barn fara illa på det här sättet är mer smärtsamt än de mest brutala våldsrullarna. Man vill ropa dit någon vuxen, vill ställa sig upp och ryta ifrån eller parera ett slag men hålls ner. Filmen lämnar oss just där i nere, chockade och utan att ha vågat ge sig in på att besvara frågan som darrat på våra läppar; varför? Istället för ett svar avslutas filmen med fantasysekvenser som tar udden av Byron Shah's stämningsfulla foto och Keeners närvaro. Frågan är om hösten verkligen behöver mer oförklarlig kyla, för när regnet och vinden piskar en mör under mörka nätter kan det vara rätt tungt att hantera ondskan i sin renaste form.
Recension ifrån Movizine.se


Personligt:

Har ni någonsin kännt att en film varit så hemsk att ni aldrig någonsin igen skulle vela se den? Ja det gjorde jag.... Brutal är denna film, Vi måste öppna upp ögonen för det som hännder i samhället.. att detta faktiskt är baserat på sanning, och att det som försegårs i filmen är inget med jämfört hur barnen egntligen blev behandlade! Rädsla? aa.. det hade många av barnen, att barnen är små och att de inte förstår? det tror jag knappast på, barnen förstår mer än vi tror.. att barnen levt tillsammans med en så psykiskt sjuk mamma, har gett resultat. att barnen sedan själva kunde gå och behandla andra.. Att hemska ord, blev riktiga händelser?Så blev det... Ingen sa stopp, inte tills det var försent. Att människor kan vara så sjuka, men endå leva vidare... Fattar de inte att de gör fel? De ser inte ondskan i det hela. Säg stopp innan det blir allvar, våga visa att du finns där, våga berätta vad som är fel.. om man inte sejjer vad felet är, så är det meningslöst.

Varning: VISA EJ DENNA FÖR ER MAMMA! jag gjorde det, och aldrig mer.


JAG FÖLL!

Hej hej.
Vaknade imorse av att mina föräldrar snackade väääldigt högt. orkade verkligen inte så jag skrek till. Men käften med er för helvete. HAHA. jag hatar å bli väckd. uush. värsta som finns.Låg kvar i sängen ett tag. sedan gick jag upp.. å så hörde jag att brossan skulle åka iväg te frikiss å träna så jag tänkte Perfekt! jag hänger med, men han var inte på så bra humör så jag lät bli att åka med honom. jag fixade till mej lite, å tog på mej jackan å drog ut, tänkte promenera in till stan men de va satans kallt så jag lät bli. tog bussen istället. Väl inne i stan så drog jag till Tågstationen och  hämtade ut min biljett. Nu ska ni få höra dagens skämiga händelse.

Jag sitter på bussen och bussen står still medans människor stiger på den. sen ser jag en kille komma springandes och helt plötsligt sejjer det Pladask, och han faller rakt ner på rumpan, Stackars kille, han fick säkert ont och han hann inte med bussen, även om jag ropade att att bussen skulle stanna.... men men..innan jag ropade till busschaffören så skrattade jag. fyy fan tänkte jag.. AHHA.. men dit jag vill komma är att...
På vägen ifrån tågstatinonen till att ta bussen. så ville jag ta fram min plånbok å lägga in min biljett där, men det som händer är, jo mobilen rammlar ut ur samma ficka .. och då jag vänder mig så halkar jag och det säger PLADASK! för mig med... Inte räckte det för när jag sedan reste mig upp för att ta upp telefonen ramlade mössan över ögonen på mig så att jag såg noll! detta hände precis innan ett övergångställe med trafikljus. Det värsta måste nog ha varit . att det stod bilar i kööö.... Och alla de såg mej! vill ni veta hur jag vet? JOOOO dom hade värsta smajlen på ansiktena.. så att jag bara ville gå under jorden.. ooooh! Detta var nog inte nog, för gud där uppe för av fallet fick jag en stor blöt fläck på rumaan... jag gick jag runt med en stor fläck på rumpan mitt i stan! TREVLIGT? vill inte tro de.

Ne nu ska jag ta å städa, mitt rum ser förgävligt ut. Speciellt gardaroben, för jag har slängtner halva av kläderna ne på golvet..för att fixa till de igen, Controlfreak? YEES!..Jag fick en liten rolig ide, om min garadarob. jag ska nog måla innerväggarna i gardaroben röda!! :D


Håret.

Heeej, här kommer resultatet ifrån färgningen igår, och jag måste verkligen säga att jag hatar nytvättat hår! 

  

Tisdag.

Go morron, igår blev de en sen kväll..
Amela var här, vi snackade lite.. tjocka oss med Bullar vilket jag verkligen inte borde  gjort.
eftersom de va socker bombade, vilket resulterade till att jag inte kunde sova ända tills 5 imorse...
skönt och prata ut faktiskt, va ett tag sen vi va faktiskt =) Alllt kom ivägen..känns de som
Igår så blev jag choklad brun på hueet.. ganska snyggt, Hadde i färgen i 1 timma. Ojj jag vet. men måste färgen fastnar inte annars..

Igår var det min första hård bantningsdag inför nyår  vilket inte gick så bra (läs över). HAHA.. jo da, jag åt min underbart goda soppa jag hade gjort, 2 gånger.fuskade m,ed lite bullar å rulltårta.... men jag följde tränings planeringen iallafall..2 pilates pass och bootcamp
Idag är det  2 bootcamp pass och till mat blire éndast fisk, grönsaker och 1 banan =)

Igår så skickade min faster lite bilder ifrån skolavslutningen, JAG VILL VARA BRUN!
här kommer några bilder.                                                                                                    
 
PEPSODENT WHITE NOW!

Har använt denna nårra gånger, och den är suverän!..Inte alls farlig som folk påstår. Frågade min tandläkare och hon sa att den inte alls var farlig för tänderna eller för tändernas emalj..Man får verkligen vitare tänder efter endast en borstning!
Skillnaden märks tycker jag iallafall,Den är jätte billig, går under 30 kr tror jag.. Så satsa på denna om ni vi ha lite vitare tänder. Själv kör jag med riktig tandblekning några gånger i veckan vilket osså det ger resultat! :)

Filmen Blind dating

BLIND DATING
Det är inte så lätt att hitta den rätta när man inte kan se.Danny är intelligent och självsäker och pluss i kanten för att Han ser bra ut - men han kan inte se det. Danny är blind från födseln, men han har ändå alltid varit en av stadens mest populära killar då är det inte så konstigt att Dannys tjejälskande brorsa Larry får något av en chock när han får reda på att Danny  är oskuld. Men den saken ska Larrys geniala plan snart se till att det blir ändring på. Det är dock inte alla tjejer på Larrys lista som uppskattar den här formen av blind-date. Det är speed-dating med vit käpp och helt på eget ansvar när Larry och Danny kör igång med handikapphjälp för avancerade. . Det är en helt annan sak att hitta den rätta - när man inte kan se henne. Danny träffar en Indisk tjej, vid namn Lisa, Förälskelsen sätter igång nästan direkt för de båda.. men ett hinder finns Lisa är redan är förlovad, vilket krossar Danny.. Filmen är både rolig och känslig, dessa filmer behövs, ger hopp åt många :)förändringar

heeeeejsan, idag har man tjockat sig framför Sims.
Så sköntvar det... nu har barnen växt upp till stora tonåringar , haha...
, tog en promenad med mamma och tränade lite efter det. Bootcamp och pilates! Skönt må jag säga...
Kom precis hem varit å solat.. auu 22 min blev det.. Nu sattsar man till att bli väldigt brun inför nyår, längtar!

vad tycker ni om förändringen i bloggen?
om någon behöver hjälp, så e det bara att säga till, jag  är inte proffs,
 men om ni gillar den nya stilen på bloggen så kan jag nog hjälpa er..
Kände att jag behövde få in lite mer vinter feeling här på bloggen,
även om vinter feelingen inte finns där ute...
.

Söndaag

Go morron människor :)
här sitter jag och äter lussekatter, så himmla gott!
Det var väldigt längesen man väcktes av solen, vilket faktiskt hände ida.
Skön könsla jag vill ha sommar snart. ..eller riktig snö! Igår så la jag lite brun utaqn sol kräm i ansiktet och blev typ sådär orange, kul att den funkar men fan... såg jätte smutsig ut., ushh...¨

Idag så ska jag träna på friskiss tror jag :D måste kolla in öppteiderna.
Juste, biljetterna är beställda ifrån Alvesta till karlskrona den 2 januari, så nu blire mitt allra första nyår i Alvesta, längtar !
 är det någon som vet när studiebidraget kommer?
Måste köpa skor å accessoarer, de köper jag nog i växjö, åker dit den 27 :)20/12 -08

Tur
Utan att överdriva kan man påstå att din tur
 idag är något utöver det vanliga. Du bör
absolut pröva din tur, i alla fall på något sätt.

Hälsa
Vädret påverkar din hälsa mer än vanligt.
Du bör därför vara extra försiktig, och sova och äta ordentligt

Ekonomi
Pengar är inget som du har problem med,
du har möjlighet att handla och göra det som du vill.

Arbete
Du skall idag inte tappa humöret för en tillfällig
svacka på arbetet. Du gör alltid ett bra jobb och
 kan vara stolt över vad du uträttar.

Relationer
Idag kan du vara ganska slö när det gäller att ta
kontakt. Du sitter hellre och väntar på att någon
ska höra av sig till dig.

Kärlek
Utsikterna för kärlek ser goda ut idag. En person
kommer troligtvis att säga något fint till dig vilket
kommer att göra dig glad.


lungnlördag-

hje hej, idag har man inte gjort med än slappat, precis då jag började med att göra något produktiv, träna pilates, tänkte köra ett pass men just då kom min faster och farfar.. FAN osså, har inte tränat på 2 dagar.. men ska träna ikv nog :)
Ett stripteasepass blir de om jag orkar :D annars har jag blekt tänder och blivit lite brunare tack vare (Dove body lotion)..  jag bakade ida osså gjorde lussebullar, som blev Hur stora som helst, och över goa! hjälpte mamma å göra piroger osså, gick jätte bra!

Föresten har jag osså köpt en nyårs klänning, svart och tight,
har jue gått ner i vikt så den passar väll ganska bra nu..
köpte ett par pumps men är inte så nöjd med de tycker att
klacken är för tjock, så jag ska nog kolla om jag hittar andra :D

Ajj i aashleet!

hejsaaaan, sitter i köket å väntar på mina räk mackor som är i ugnen, ska äta lite,
 och senare dra å träna runt 6, skönt ska de bli! Var å tränade med Sedina igår,
 fy fan vi gav verkligen järnet! Efter träningen körde jag 30 min bootcamp bara för mage och rumpa!!
 AJJ, min rumpa värker idag känner jag :) Ne nu verkar mina räkmacker vara färdiga! ska mumsaa lite nu!

/höörs

ajj!

Go'mon!
Här sitter jag färdig sminkad, i pyamas! mys... haha
Ska dra in till stan, har nämligen hittat en nyårsklänning som jag ba måste ha!Måste även kolla lite andra saker också..
Igår så var det en huvudvärksdag! fy in i helvet vad hon det gjorde!

Det är så att jag har löshås som sitter fast med silikon (vax)  har haft det sen typ 6 månader tillbaka, tyvärr så blevt det så att när en kompis gjorde det på mig, använde hon för mycket av mitt egna hår så det bildades klumpar av vax och hår tsm i hårbotten. Så jag tänkte att jag skulle beställa nytt hår vilket jag sedan gjorde och ta av det med klumparna, jag beställde även som remover av vaxet, så att det skulle bli lättare! Igår när jag fick hem håret och allt. tänkte jag Fan va kul! meeen sen när mamma började ta de vaxet, FYFAN! vad ont det gjorde, (gjorde mer ont  än då jag piercade tungan ) HON Drog som bara den. efter kanske 1 ½ timma, var allt borta och jag la i  inpackning för att mitt hår skulle återhämta sig. Men sen vart det dags! jag skulle sätta fast det nya håret igen. AJJJ SÄJJER JAG BARA... jag fick ta 2 alvedon så att smärtan skulle gå över!...Never again.!


bye.:)

Sent-


haj. är fortfarande uppe, NO LIFE! kollade på plastikdoktorn 90210 på tv400, gud, att folk gör de där skönhetsoperatinoerna, jag anser att de verkligen är onödiga, om man VERKLIGEN inte  behöver dem!....ne nu tror jag. jag går och lägger mig, blev ingen träning idag heller men blir det. dessa 4 dagarna framöver.
I hope u know!

I poslje svega, ja te cekam al' me ubija kad kazes da ima vremena Ja ne znam kako da pocnem jer se bojim pocetka sjedim zatvorena u sobi placem, sjecam se svega..
Kada rekla sam ti ja, nikad nisam voljela ovako tada shvatila sam da bi s tobom zivot provela I necu moci da te gledam  kako pored druge stojis a najvise me boli to sto kazes da me volis...
Sanjam te, trazim te, kad vidim te nestanes, trazim trag svoje duse u ostacima mecave
Tvoja sjenka srece, probudi mi sjecanje a dobro znam da sam kriva sto vise nemam te
Ja mislila sam nista nece moci da nas razdvoji i sve bih dala da te vratim i ljepse nastavim
Sjeti se planova i dana kad smo bili mi, kako smo se poslje svega  ovako rastali

Evo, ovih dana hodam hodnicima pa ti hodnici ponekad unazad me vrate u te noci, kasne sate, a svaka noc je duga pa ima vremena dosta da spusti se suza. Pa ne znam, sto tebi ja i dalje pisem pa ne znam sto za tebe ja dalje disem spavam, sanjam te, sve je isto ko i pre sve je isto, sve, samo nemam te. I uzmi, uporedi, nismo bili ko svi i nije da ne vredi, dokazuje svaki stih ali nemoj da mislis da ista trazim od tebe pa sam si mi rekao da promjenice nas vreme. I zivot stvara scene a svi prave greske ko je kriv, kriv je nebitno. Sama dalje idem pjeske. Svasta sam radila ali tako sam htjela a mozda nisam trebala stvarno, mozda nisam smijela Sa tobom da krenem ali srce je sljepo i ne kajem se zato.Mada bilo je tesko. Da ne treba tako mozda svako u pravu je al' meni jedino sa tobom tako bilo pravo je. Znam, nestaje sve i ovo nase stalo je al' ti opet ostajes sad i zauvjek I da desili se opet da nadjemo se nas dvoje ja necu biti ko pre ipak mozda bude bolje. Naucili smo nesto valjda  iz veze prosle ....................sad cuvaj se ti pa, vidimo se poslje

Tisdag.

Heeejsan Bloggen, DÅLIG UPPDATERING I KNOW!  föölåt

Liveet har gått vidare efter uppbrottet med Eldin och jag umgås mycket med kompisar, gymmar och sätter skolan och familjen i första hand! Idag kom jag hem med lussekatter mm.. såå gott. Är väldigt sugen på att göra några lussebullar nu nån dag, kanske i helgen?

idag på bkf:n (BARNOMSORG, KULTUR & FRITID) så var det diskussions time.. och jag älskar å disskutera och ha rätt :D det handlade om hur viktig barnomsorgen är i samhället, för människorna,för samhället osv...
Barnomsorg menas med förskola, skola, fritidshem osv...
Min lärare ville skapa diskussion genom att säga att det borde vara som förr att mannen ska jobba och kvinnan vara hemma med barnen sköta hemmet. Vi fick välja sida genom att ställa oss i ett hörn för de som tyckte samma sak
som läraren och de som tyckte tvärt om att barnomsorgen var viktig i samhället idag. Jag ställde mig imitten!  jag tycker att barnomsorgen är viktig för samhället, men det finns både för och nack delar i detta. Men även så tycker jag att idagen samälle växer barnen upp och uppfostras i skolan eller i förskolan. Detta tror jag skapar problem, barnen blir allt mindre synliga för sina föräldrar och blir deprimerade, En förälder är till för att finnas till för barnet visa den rätta vägen och alla de möjligheter som livet har att ge. Sedan är det barnens eget ansvar att vilja följa de eller inte. Många barn  syns inte av sina föräldrar i dagens samhälle, jag tror att idag så finns det väldigt många föräldrar som jobbar enormt mycket och de  lägger sina barn åt sidan. Barnen gör uppror. Jag tror att det är mycket lättare och nyttigare för barnen om de har en förälder som bryr sig för mycket än en som bryr sig för lite.

mysväder.

Heeeej! vilken skön dag!.... Älskar detta väder, verkligen. Speciellt nu när det är helg.
Nu ska jag dra iväg in till stan ta en fika med Sutka, och sedan träna! Ska nog köpa lite träningskläder osså.

/later


Trötter

Heeeeeeeeeeeej! Trött som fååå.
Au, prov i LpL idag, Gick galant..Sedan blev det projektarbete med Sedina på Junis, Skit kul, vi bakade pepparkakor å  jul pysslade.. jätte mysigt i detta mys väder.

Nu ska jag lägga mig, e väldigt trött

/ Jag finns här, kom ihåg det!

Ruta 1

Hej Hej
De senaste dagarna har varit enormt jobiiga och frustrerade men endå fulla av skratt!
Jag tänker inte fortsätta och skriva om Eldin här i min blogg, hur jag känner nu när det är slut.. men jag vill bara säga att jag finns här ba så du vet :) Kmr nog alltid göra det, kan  inte ba stänga ute mina känslor och vända ryggen till det funkar ba inte för mig.

Nu får jag väll börja om på ruta ett, vilket jag trodde jag och Eldin skulle göra men nej blev inte så.Just nu ska jag koncentrera mig på Familjen, skolan, kompisarna och MIG SJÄ'LV.skönt med lov om några veckor...Ska ba ta det lungt. Tror det blir nyårsfirande med kusiner i år.

Nu ska jag lägga mig i sängen är super trött.får nt försova mig imon igen...


/glöm dina bekymmer, imon kommer nya! sååå sant såå...