före & efter

Före : detta är tungan dag 1.                              Efter:  här håller jag pirecingen i handen. 


 


        

piercingen är borttagen

Hej hej, AA, måste berätta en jätte tråkig sak,cva tvungen å ta ut min piercing idag :/...mamma såg den å va grymt sur, jag orkade inte tjaffsa imot så jag åkte iväg å tog bort den.Ibland såå blir så så jävla sur på min morssa att de inte  e sant,  Jag ska pierca tungan igen när jag e 18. Fy fan, e jätte lessen, men en bra sak ee att jag faktiskt kan äta nu :D hur glad som helst e jag för de. men men..

Imon åker jag, å har faktiskt inte lust å göra det, för jag vet att dom kmr bråka sönder sig i bilen, hoppas vi kör av vägen denna gången, har vatt så nära de förra gångerna, nu hoppas jag fan på de,

ingen fast mat för min del...

Hejsan !
Hur är det med er alla? Jag mår själv ganska okej, Piercingen läker.. bra, men fan va svårt å äta,De va sista gången jag åt vanlig fast mat idag, de gör både ont  å  känns obehagligt:(.. Mamma har inte  märkt nått , Wuhu! Men jag lespar, kan itne säga ´R och inte S vanligt, men men.. hahaa på fredag så åker jag till Croatien ska bli riktigkt kul, hoppas ba jag kan äta bättre tills dess, för jag kan liksom inte äta soppor i bilen, haha

Fick tillbaka min telefon i måndags, är överlycklig  men som vanligt så är alla mina kontakter borta igen för  tredje gången, Min mobil har varit på  service 3 gpnger nu, Första gången vart de bara 8 dagar efter att jag köpt den, batteriet höll  kanske bara i 2 timmar,  efter att jag haft den på laddning en hel kväll. andra gången vart de att mina kontakter bara försvann helt plötsligt :(.. sen 3 gången så vart de samma fel som  första gången, hahah, de med batteriet. Jag blev så sur senast då jag skulle lämna in min mobil på service  jag sa att de fick räcka  nu, helt enkelt.. hade inte haft min telefon i 2 månader å  den hade redan varit på service 3 gånger, varje gång vart den på service i 2 veckor. så  de blev ju 6 veckor att den var iväg. Jag önskar attt jag hade en NOKIA 3310 nu . dom håller ju än idag.... så gammla som dom e.!

ÄÄH, nä nu orkar jag inte tjata om de längre, Har fått tbx den nu så punkt slut.

Varit å jobbat idag, skönt hare varit inte alls mycket å göra så jag har bara gått runt å slappat, när jag kom hem, kollade jag på filmer the Happening, å fy fan! neee, blää jag gillar inte sånna filmer, dom skrämmer mig och får mig å drömma konstigt. Filmen i sig vart jätte bra regisserad å  allt men den va inget för mig.
Senare lajag mig i sägngen å kollade på en geishas memorarer   va så trött i mitten av filmen att jag stängde av å somnade.

imon jobbar jag till halv 3 , så skönt :D.. Ska forsätta packa nu, Puss hej/ Z
Fixat & klart

Go dagens mina kära läsare!
jag gjorde det idag! fan vad jag är glad å stolt över mig själv. Är super nöjd med piercingen-.
De känndes måste jag säga, men inte mer, det gjorde absolut inte ont!
 De som tvekar, SLUTA TVEKA GÅ Å GÖR DET!

De som hjälpte mig mest var att jag köpte en dricka så fort jag kom ut ifrån piercing studion.
Hade lite svårt å prata i början, va mest ovan.. sen när jag pratade med mamma så gick det prima! HON MÄRKTE INGET å har inte gjort de än! var ute med Josse nyss, åå gumman du måste ba göra de! ....
jag lespar lite men äch de får ta sig nu.. jag har lite träningsvärk i tungan, HAHA pratade för mkt!

Imon tror jag kommer göra jätte ont men men.. å juste JAG KAN INTE ÄTA FAST MAT, det känns så obehagligt!
så imon blire yoghurt till frukost å  soppa till lunch. Får leva på de ett tag nu, JUHU går ner i vikt  då också! skit bra

Grillning för fullt

Grillade med familjen idag, å min farbror om också över en stund, jag tjvstartade lite med grillningen med att grilla marshmallow riktigt gott, Senare så  så blev de lite  politik prat :D
Ni kanske har hört  så ska det (byggas) en moské här i karlskrona, jag är inte mot byggningen och inte för den heller.
Jag menar visst är detta ett demokratiskt land, men jag tycker att man inte ska göra saker så stora, lagom är bäst som sagt. Man ska inte utöva sin religon för mycket enligt mig, jag är en Europeisk muslim och vet att jag är muslim i hjärtat jag utövar inget religöst och tänker inte börja med det, tycker bara att det är löjligt så länge man vet  vart man tillhör så räcker det, varför gå ut i omgivningen och sammhället och visa det , onödigt enligt mig.

http://www.sydostran.se/index.66496---1.html

låt religonen vara ifred, dra inte in politik i de hela det förvärrar allt då!

Här kommer några bilder från idag.

för de som inte visst så är  personerna i mittbilden :   Min farbror i Beig tröjja  & Pappa i vit.

     


kläder från gårdagens shoppande.


Vart i stan igår med mamma, å hittade de mesta från min lilla shopping lista. Strand hatten å  en stor väska får jag vänta med, till dem kmr in i lager igen nu i veckan. Ska kolla imon om de gjort det. midjekjolen fans inte kvar med eh, skit i den nu..
 E så nöjd med mina chinos och de sitter så fint på mig, med ett par högklackade skor.

  

ny design

Go morron, för de som precis vaknat.
Jag var ganska tidig i morse, vaknade runt halv 9 eller TUTU väckte mig, men jag kunde somna om  sen. Vaknade igen efter en timma. Sen dess har jag försökt fixa mitt sims, med de har kkrånglat så jag ger upp, installerade om hela datorn igår, så ja ni förstår. Men jag ska ändå åka på fredag, så jag hinner ändå inte sitta vid datorn om dagarna och spela sims.
Som ni ser så har jag möblearat om min  blogg, fixat designen. blev ganska nöjd med den!
fina färger. om nån behöver hjälp så har jag precis lärt mig, så fråga gärna :D

Igår vart jag på stan å köpte lite saker. bilder kmr =)
ska iväg med pappa å köpa grill mat, vi hade tänkt å grilla idag,
/ puss hej    - later


Ändrade planer

 • Hej Alla läsare :)

  Jag har nt orkat skriva de senaste dagarna, har varit så jävla trött efter jobbet.
  Tyvärr så blev de lite ändringar för min tung piercing ska göra den på måndag :) Good luck me,
  Tack Ronja och Josse, för att ni ställer upp, och tack Ronja för att du orkar lyssna på mitt tjat om piercingen varenda dag på jobbet.

  Va i  skopunkten i går och köpte 6 par skor, HAhaha, inte alla till mej men 3 par. 1 par sköna vaanliga vardags tofflor, å sen 2 par klack skor, Vissa älskar klänningar, MEN jag älskar KLACKSKOR. fy fan sejjer jag bara. helt underbara  är dom.Jag är ganska kort 168, å med högklackade skor blir min längd perfekt! här får ni lite bilder å glo på.  

          
           

  Bild 1 - de  svarta högklackade skorna jag köpte
  Bild 2 - de vita högklackade skorna, älskar träklacken, så fin detalj.
  Bild 3 - Vart på jobbet i dessa kläder idag, Älskar mina jeans som jag slitit sönder har även sytt in dem, så de är lite stuprörsstyle över dem.Love it
  Bild 4- Provade lite kläder tänkte lite på vad jag skulle ha med mig till bosnien. så att jag hade klart för mig vad som ska köpas imon. Så denna söta outfiten med de vita skorna övanför, är perfekt.
  Bild 5 - De slitna jeansen den en vinröd skinjacka  och en fin sjal, blev helt perfekt. + de ny inköpta svarta skorna.
  Bild 6 - En mörk blå tunnika köpt på Vero moda använd ganska mycket, ett av mina favorit plagg.

Imon blir det  stan med mamma, hade tänkt å köpa -

* strandhatt
* svart midje kjol (om den finns kvar)
*T-shirts
*Vitt linne
*Chinos byxor (ÖVER FINA)
*Nya väskor  (stor) & (liten)Undrar om de gör ont =?

Hej Hopp.
au blev precis färdig med ett mag pass, tufft. orkar nt mer, tror nt kroppen orkar med så mkt, som jag kört innan, har fan ont i rev benen, ahhaa. Idag så vart jag inne i People å fick ett papper med piercing avtal, som jag skulle be min mamma skriva under, Hhaha de ska jag sj göra ;). För vet att jag nt får göra de av mamma, men men, fan jag e nt ens nervös för att göra de, men jag e mest nervös för mammas å pappas reaktion, men äsh dom får smälta det med tiden helt enkelt, Får ta mig i skinnet och inte klaga, för dom kmr nog inte vilja prata med mig, på ett tag, men de får jag ta ;). HAHA Jag  skjutssade mamma till City Gross på cykeln, HAHA vart så roligt.

Om jag nt piercar mej imon så blire  måndag, eller nu dessa dagar i veckan som kmr, Vill verkligen göra de :)
asså jag e så stolt över mig, för jag har nt kollat på tv på jätte länge. känns de, å då menar jag serier, orkar inte hålla mig uppdaterad.

aja, peace  på er.! ska ta de lite lungt å mysit i duschen..


/ Z