Horoskop för 1/5


TIME OUT!

Har så mkt annat att prioritera och orkar helt enkelt inte med Bloggen nu!
 Så nu blir det en ganska låååååång bloggpaus!
..

Not all scars show, not all wounds heal
Sometimes you can't always see
The pain someone feels.


Nuuu är jag tillbaka!

Här är jag igen!  Har vatt å rest lite, så jag har inte uppdaterat min blogg så mycket, men nu sååå!
Här kommer lite snabbinfo om mina resor, kanske slänger in nån bild också!

Den 16/4 flög jag till Sthlm, där jag tillbringade 2 dagar av bara shopping och massa  good mat, och 2 dagar med Utbildning till global ambassadör genom, Iogt-Nto rörelsen! Var hel grymt, utvecklade mina tankar eeen hel del! 
Speciellt om det globala arbetet inom unf och junis, vill du veta mer om Iogt-NTO rörelsen är det bara att fråga=)

Den 21/4 tuffade jag tåg med 9 andra, ner till köpenhamn för en underbart roligt och helt oförglömlig resa! Bodde på DanHostel och hade utsikt över hela köpenhamn samt tivolit, grymt! Vi gjorde en massa roliga grejjer, som jag sent kommer glömma! =) 


 
 


orättvist.

Nu är jag tillbaka från lägret. Var super skojj, berättar mer om det någon annadag =)

Nu känner jag bara STREEESS! Jag ska sitta i ett tåg i detta underbara väder, det är inte rättvist =(
Måste packa och fixa mej, för snart åker mitt tåg!


Torsdag

  • Heeej Bloggen!
    Igår var jag då på distriktstyrelsemöte, åå där gick vi bara igenom  dagsordningen åå sen var det dags för mig å ta tåget  hem. Kl var  då 20.00.Idag har jag en del å göra faktsikt =)
  • Sola
  • Klippa Emina & hämta mina solbrillor
  • Lämna saker hos Sanda
  • Lämna Armband hos Haris
  • Posta några armband
  • Packa
  • Åka  på läger ute på Aspan

Såå detta är en del å göra faktiskt, fast de fixar jag =) Mamma e hemma idag så hjälp uppskattas!


Suti.

bolje ti je da sutis.


inne i någonslags fas.

Jag är nog bara i en tatuerings å piercings fas just nu... Jag älskar vacker text på kroppen. helt underbart. Jag är så sugen på att tatuera mig.. men snaart! Den 6 januari får jag min första tatuering & piercing! 

Jag tror att det blir en tatuering i nacken,  med texteen  - Att fela är mänskligt att förlåta är gudomligt.  tror jag ska ha den på arabiska. kommer nog bli dunder snyggt.Har ni några andra föslag på fina betydelsefulla texter, SKRIIIIIV. Är inte heller säker på om jag ska ha den som V.Beckham har den, alltså lodrätt, eller om det bara blir i nacken, vågrätt.
Tungan är den som ska piercaas på min födelsedag =)090406

Heej bloggen, vilket underbart väder det är här nere i Karlskrona idag, Å jag som suttit inne, å spelat Sims, fy skäms, men jag va ba tvungen. , Ska spela snart igen i nån timma, för senare ska jag dra in till stan shoppa lite, om jag hinner.. å sen är det presentation som gäller, har förberett lite nu så jag känner mig säker, kommer gå hur bra som helst. Efter Mötet ska jag hem till Sanda, måååååste ju ha fina skor. till konsären på lördag. Hon har jue hur fina å högklackade skor som helst...Sen är det nog lite träning som gäller å sen bums ner i sängen! 

svar: fotlänkar.

Det var någon som komenterade och frågade om jag gör fotlänkar, :

Visst gör jag fotlänkar =) är det nån speciell du tänker på, nån egen design eller nått annat? komentera gärna med ett svar, eller mejl. Zeriina@hotmail.com

mkt på gång.

Marknad  från 08.00 igår som gällde då, sålde lite armband.. gick ganska bra =)
Blev kär i 2 par nitarmband  å 1 par svarta pilot solglasögon,  som fick följa med mig hem..
Idag var det års möte för Iogt-ntorörelsen över hela distriktet, va jätte kul. började runt 10.00 å jag kom hem runt 16.30.. hade det mega kul, pratade med många intressanta människor, och skapade kontaktnät. Helt otrolig upplevelse. Blev även framröstad till att sitta med i distrikt styrelsen, Så jag e typ chef, över min chef. HAHA! coolt!
Den 8/7 - 12/7 blir det  Kongress i Göteborg.Ska bo på Gothia Hotel =) aauuf.
Fullspräckat schema!
Imon= Presentation av Junis samt UNF verksamhet föör IOGT-NTO medlemmar
Onsdag=  Möte för Distrikt styrelsen i Ronneby
Torsdag= Läger på Aspan
Fredag= Läger på Aspan samt Åka till Hööör!


Jag gillar när det ser ut såhär =) fast när ska jag shoppa inför Dino Merlin Konsären, Btw. någon som har tips om vad man ska ha på sig ??? =).

Kommunikation är det viktigaste som finns i ett förhållande, förutom kärlek. Finns det ingen kommunikation finns det inget.  


pollen?

Heeej bloggen!
VilkeN jobbig förmiddag det va idag, Ajj ajj.. Jag verkar vara allergisk mot pollen =S  mina ögon rann och kliade jätte mycket.. jobbit.. hoppas verkligen det blir bättre imon, för imon ska jag sälja Armband.. juhu.!
Nee, jag ska inte sitta här och tråka nu, jag ska ut  en sväng =) Vilket dunder väder det är idag!

Träning för fullt!

Måste bara skryta om att, jag varit duktig nu i hela 3 dagar! i Måndags åkte ja inlines i 1 h. 2 gånger i uppförsbacke osså =)  igår körde jag samma pass. å idag cyklade jag 10 km. Å nu ska jag köra mage rumpa låt pass!!=)
Goooo Zerina.
Å det har varit jätte fint väder senaste dagarna, så imon blire nog mina gula gladiatorskor med mina sönderrivna byxor! auuuu =) älskar detta väder då det inte är för varmt å inte för kallt! =)