Bli den perfekta flickvännen

SEX SÄTT ATT BLI EN BÄTTRE FLICKVÄN


Alla relationer överlever en stund enbart tack vare kärleksruset. Men när rutinen börjat falla in och vardagen tär på ert förhållande, så måste ni börja tanka ny kärleksenergi.


Och vi börjar med dig. Så här blir du en bättre flickvän:

1. Ge honom frihet
Du trodde kanske att "passion" var att ses så ofta som möjligt, men det är fel. Ge honom tid att umgås med sina vänner, samtidigt kan du prioritera det du själv vill göra på egen hand. Detta ger er inte bara utrymme, utan även mer att prata om när ni väl ses.

2. Agera nykär
Ett förhållande sägs ju alltid vara bäst i början, då man alltid går runt med fjärilar i magen. Behandla honom som du gjorde då ni precis hade träffats, hur långt tid ni ön varit tillsammans. Gå på dejt, ät på samma ställe där ni först åt tillsammans och sådana saker. Hångla upp honom mot en vägg och överraska honom med små lappar i lägenheten.

3. Engagera dig i "er två"
Ta inte ert förhållande för givet. Uppskatta varje minut och visa hur viktig han är för dig, utan att bli för påträngande (tänk på första punkten). Engagera dig i honom, lyssna när han pratar, ställ frågor om hans jobb och hans fritidsintressen. Ansträng dig lite extra så kommer han att göra det samma för dig.

4. Ge komplimanger
Det är inte bara du som är beroende av uppmärksamhet. Din pojkvän är förmodligen lika fåfäng som du och vill höra hur snygg han är.
Men var noggrann att du använder komplimanger med måtta och att du gör det mer rätt eftertryck. Du måste verkligen känna det du säger annars blir det falskt och ihåligt. Allt det vackra du tyst brukar tänka för dig själv – säg det rakt ut!

5. Ta initiativ
Ta inte för givet att han ska fixa allt, kom med egna förslag. Ta initiativet till sex, bestäm vilken film ni ska hyra även om han alltid tillåter dig det, vad ni ska äta och hur ni ska tillbringa er semester. En mesig ja-sägare är inte lika attraktiv som någon som kommer med egna förslag.

6. Håll sexlivet intakt
Det är lätt att skylla på annat, huvudvärk, mens eller stressat schema. Bortförklaringarna är många när man inte orkar ha sex, men vänjer ni er av att inte ha sex kommer ni heller inte att sakna det vid en punkt (du minns väl hur det var att vara singel, det kunde gå ett tag mellan sexakterna). Försök att få tillbaka lusten även om du är trött. Du kommer att få blodad tand och aldrig förstå varför ni slutade med att ha sex. Tänk även på vilken lyx det är att ha någon att ha sex med.

KÄLLA

 

LÄS DETTA OCKSÅ!

 


Kommentarer
Dejtingcoachen säger:

Flera fina tips, gillar speciellt det om att ta initiativ. Det är SÅ attraktivt med tjejer som vågar ta initiativ!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback