Mat för hälsan

Underbara bok!
Våra förfäder kände väl till de naturliga livsmedlens helande krafter. Men det är först nu, århundraden senare, som forskningen har börjat bekräfta de läkande egenskaperna hos dessa livsmedel. Vissa av dem har till och med visat sig vara bättre än medicin ? och utan de negativa biverkningarna.

Den här handboken hjälper dig lära känna de många fantastiska medicinska egenskaper som finns i vår dagliga föda, från äpplen och mandlar till honung och råris, och lär ut vilka som är användbara för speciella krämpor. De 100 livsmedel som presenteras i  boken förhindrar och lindrar en mängd hälsoproblem, och det fina är att de flesta finns i din vanliga mataffär eller hälsokostbutik.

För att boken ska vara lätt att använda har livsmedlen delats in i sex färgkodade huvudavsnitt:
Grönsaker; Frukt; Spannmål och ärtväxter; Nötter och frön; Örter och kryddor; och Övrigt, som innehåller ett urval av intressanta livsmedel.
Under varje livsmedel finns praktisk och pålitlig information, enkla och goda receptförslag, en lista över näringsämnen, samt lättolkade symboler som visarde främsta hälsoegenskaperna.


Vad tycker ni? Den låter väll helt underbar. Jag har tänkt presentera några livsmedel någon gång i veckan för att ni också ska kunna få ta del utav den viktiga informationen. De inläggen kommer att finnas under kategorin Mat för hälsan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback