MUMS - Bamsebiff

 
400 g nötfärs
salt
svartpeppar
cayennepeppar
kebbabkrydda
vegeta
potatismjöl
2-4 dl Kelda matlagningsgrädde 
1 tsk Arla smör & rapsolja
1 msk kinesisk soja

Tips!
Ännu snabbare är det om du istället använder, Kelda klassisk gräddsås. 
Uteslut då soja.

Gör så här:

Blanda färsen med kryddor, potatismjöl och 1 dl av grädden. Hetta upp smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Platta ut färsen direkt i pannan till en stor biff. Stek färsen ca 4 min. Dela färsen i 4 delar och vänd dem. Stek ca 4 min till. Häll i resten av grädden och soja runt biffen. Låt puttra i 3–4 min. Kokt potatis och grönsaker är gott till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback